NeoV
Üye
Fit Olmak İçin...
Arkadaşlar 16 yaşındayım. Boyum 1.72,kilom ise 80(
)
Dışardan asla kilolu göstermiyorum. Boyumdan olsa gerek. Ama iş oturunca başlıyor. Anlayacağınız göbek bölgemde bir residance beliriyor. 20 katlısından dermişim yok üç katlı. Haliyle kollarımda,bacaklarım da yağ var hafifte gıdık. İri yapılı duruyorum.. Önce ilk hedefim zayıflamak ardından kas yapmak. Önümde 4.5 ay gibi bir süre var. Belir li hareketler önerir misiniz? Kas geliştirme ve zayıflama için. (Gerçi kas geliştirirken yağlarda eriyor sanırsam.)
-Gıdık için.
-Kollar için.
-Göğüs,karın,kasık(özellikle),kalça ve bacak için.
-Daha gelişme çağındayım boyumunuzama imkanı var diye düşünüyorum. Boy uzatmak için hareket biliyorsanız onuda yazın.
Bu arada bu hareketleri evde yapmalıyım. Okuldan 3.30'da geliyorum. Yemekti,dersti derken 7 oluyor saat.
)Dışardan asla kilolu göstermiyorum. Boyumdan olsa gerek. Ama iş oturunca başlıyor. Anlayacağınız göbek bölgemde bir residance beliriyor. 20 katlısından dermişim yok üç katlı. Haliyle kollarımda,bacaklarım da yağ var hafifte gıdık. İri yapılı duruyorum.. Önce ilk hedefim zayıflamak ardından kas yapmak. Önümde 4.5 ay gibi bir süre var. Belir li hareketler önerir misiniz? Kas geliştirme ve zayıflama için. (Gerçi kas geliştirirken yağlarda eriyor sanırsam.)
-Gıdık için.
-Kollar için.
-Göğüs,karın,kasık(özellikle),kalça ve bacak için.
-Daha gelişme çağındayım boyumunuzama imkanı var diye düşünüyorum. Boy uzatmak için hareket biliyorsanız onuda yazın.
Bu arada bu hareketleri evde yapmalıyım. Okuldan 3.30'da geliyorum. Yemekti,dersti derken 7 oluyor saat.