Fit Olmak İçin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Fit Olmak İçin...
Arkadaşlar 16 yaşındayım. Boyum 1.72,kilom ise 80( :ehe )
Dışardan asla kilolu göstermiyorum. Boyumdan olsa gerek. Ama iş oturunca başlıyor. Anlayacağınız göbek bölgemde bir residance beliriyor. 20 katlısından dermişim yok üç katlı. Haliyle kollarımda,bacaklarım da yağ var hafifte gıdık. İri yapılı duruyorum.. Önce ilk hedefim zayıflamak ardından kas yapmak. Önümde 4.5 ay gibi bir süre var. Belir li hareketler önerir misiniz? Kas geliştirme ve zayıflama için. (Gerçi kas geliştirirken yağlarda eriyor sanırsam.)

-Gıdık için.
-Kollar için.
-Göğüs,karın,kasık(özellikle),kalça ve bacak için.
-Daha gelişme çağındayım boyumunuzama imkanı var diye düşünüyorum. Boy uzatmak için hareket biliyorsanız onuda yazın.

Bu arada bu hareketleri evde yapmalıyım. Okuldan 3.30'da geliyorum. Yemekti,dersti derken 7 oluyor saat.

TheCower

TheCower

Üye
Arkadaşlar 16 yaşındayım. Boyum 1.72,kilom ise 80( :ehe )
Dışardan asla kilolu göstermiyorum. Boyumdan olsa gerek. Ama iş oturunca başlıyor. Anlayacağınız göbek bölgemde bir residance beliriyor. 20 katlısından dermişim yok üç katlı. Haliyle kollarımda,bacaklarım da yağ var hafifte gıdık. İri yapılı duruyorum.. Önce ilk hedefim zayıflamak ardından kas yapmak. Önümde 4.5 ay gibi bir süre var. Belir li hareketler önerir misiniz? Kas geliştirme ve zayıflama için. (Gerçi kas geliştirirken yağlarda eriyor sanırsam.)

-Gıdık için.
-Kollar için.
-Göğüs,karın,kasık(özellikle),kalça ve bacak için.
-Daha gelişme çağındayım boyumunuzama imkanı var diye düşünüyorum. Boy uzatmak için hareket biliyorsanız onuda yazın.

Bu arada bu hareketleri evde yapmalıyım. Okuldan 3.30'da geliyorum. Yemekti,dersti derken 7 oluyor saat.

Badiye gitmeni tavsiye etmem ama spor salonuna gidebilirsin. Ancak evde çalışacağım dersen günde bir saat koş ısınmak için. Dahasında şinav mekik tavsiye ederim. Çök kalk hareketleri de baya işe yarar. Gıdı için ise hiçbir fikrim yok :)

One907

One907

Üye
Bacakların 60 derece açı oluşturacak şekilde yarım mekik çek 5-6 haftada karnına biraz da olsa şekil verebilirsin..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
millet kilo vermek istiyo ama ben neden alamıyorum :hmmm

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bende kilo alamıyodum,son 6-7 aydır biraya asıldım ve şu son 2 haftada acayip göbeğim ççıktı.Biraz daha kilo alayım sonradan o yağların hepsiyle vücudu geliştiricem :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende kilo alamıyodum,son 6-7 aydır biraya asıldım ve şu son 2 haftada acayip göbeğim ççıktı.Biraz daha kilo alayım sonradan o yağların hepsiyle vücudu geliştiricem :ehe

Bilmez olur muyum bizim arkadaşta da var o göbek :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bende kilo alamıyorum :/
4-5 aydır hep 50 kiloyum bıktım ya

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşar. :) Başka önerisi olan varsa onlarıda alayım. Bu arada triodlerim yavaş çalışıyor ondan alıyorum bende. :(

__xXx__

__xXx__

Üye
bak kardeş 19 yaşıdan beri body yapıyorum sana incelmenin sırlarını vereyim bi kere belini ve kalçalarını inceltmek istiyorsan mesela ellerine al ağırlıkları bi sağ bi sol yana ağırlıklarla nizami şekilde eğil kalk daha sonra yere sırayla sağ ve sol taraflarına doğru yat bacaklarını indir kaldır ben pek incelmek için gitmediğim için aklıma başka bişi gelmedi ama geldikçe yazarım karın bölgeni eritmek için önce normal mekikle başla günde belli aralıklarla 40 50 60 tane kaç tane çekebiliyorsan çek daha sonra mekik çekmek kolaylaştıkça da ayaklarını kanepe sandalye vs gibi bişeyin üstüne koy yani ayakların yukarda olsun öyle çekmeye devam et ha ilerde baklava çıkarmak istiyorsan bunları yaptıktan sonra önce baldırlarını kendine doğru çek ayakların havada askılı kalsın yardım almadan mekik çek sonra bi yerden ters bi şekilde asıl öyle çekmeyi dene haa genel olarak yağ yakmak içinde koş kardeş seni çok fazla yormucak şekilde bi tempo tutturup 30 dk koşarsan koşma tempona bağlı olarak 450 kaloriye kadar enerji harcayabilirsin bu arada bazıları hızlıca yürümeni önerir sakın yürüyüp kilo vercem diye umutlanma yürümek sadece forumda tutar

NeoV

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeş 19 yaşıdan beri body yapıyorum sana incelmenin sırlarını vereyim bi kere belini ve kalçalarını inceltmek istiyorsan mesela ellerine al ağırlıkları bi sağ bi sol yana ağırlıklarla nizami şekilde eğil kalk daha sonra yere sırayla sağ ve sol taraflarına doğru yat bacaklarını indir kaldır ben pek incelmek için gitmediğim için aklıma başka bişi gelmedi ama geldikçe yazarım karın bölgeni eritmek için önce normal mekikle başla günde belli aralıklarla 40 50 60 tane kaç tane çekebiliyorsan çek daha sonra mekik çekmek kolaylaştıkça da ayaklarını kanepe sandalye vs gibi bişeyin üstüne koy yani ayakların yukarda olsun öyle çekmeye devam et ha ilerde baklava çıkarmak istiyorsan bunları yaptıktan sonra önce baldırlarını kendine doğru çek ayakların havada askılı kalsın yardım almadan mekik çek sonra bi yerden ters bi şekilde asıl öyle çekmeyi dene haa genel olarak yağ yakmak içinde koş kardeş seni çok fazla yormucak şekilde bi tempo tutturup 30 dk koşarsan koşma tempona bağlı olarak 450 kaloriye kadar enerji harcayabilirsin bu arada bazıları hızlıca yürümeni önerir sakın yürüyüp kilo vercem diye umutlanma yürümek sadece forumda tutar

Çok sağol yorumun için. Koşu yapıyorum zaten. Ama şu mekik tavsiyen çok güzel. Çokteşekkürler. :Oke

__xXx__

__xXx__

Üye
Çok sağol yorumun için. Koşu yapıyorum zaten. Ama şu mekik tavsiyen çok güzel. Çokteşekkürler. :Oke

rica ederim dediğim gibi incelmek için gitmediğim için pek fazla aklımda bişi kalmamış yarın akşam gittiğimde yine sorarım hocama eklerim buraya

NeoV

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim dediğim gibi incelmek için gitmediğim için pek fazla aklımda bişi kalmamış yarın akşam gittiğimde yine sorarım hocama eklerim buraya

Teşekkürler ilgin için. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bende şöyle bir 10 kilo alsam... :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İri bir yapın varsa asla body önermem.Daha da iri bir görüntün olur.
Öncelikle yaglarını eritmelisin daha sonra kas çalısabilirsin.
Yani bu halinle sakın ola body mekik şınav barfiks vs. deneme kısaca kas çalısma...

__xXx__

__xXx__

Üye
bende şöyle bir 10 kilo alsam... :hmmm

bol bol yağlı ve karbonhidratlı şeyler ye ama karbonhidrat ağırlıklı beslen çünkü yakılacak besinlerin başını k.hidratlar çeker eğer onu ve yağlı yiyecekleri bol tüketirsen yağ bağlarsın kilo alırsın

----------Eklendi @ 22:53:51 ---------- Yazıldı @ 22:52:00 ----------

İri bir yapın varsa asla body önermem.Daha da iri bir görüntün olur.
Öncelikle yaglarını eritmelisin daha sonra kas çalısabilirsin.
Yani bu halinle sakın ola body mekik şınav barfiks vs. kısaca kas çalısma...

kilo verdiği zama sahip olduğu iriliği kaybedecek artı kas çalışmamasında ne gibi sakınca var adam hacimli kas yapmayacak ki bu hareketlerle zaten ancak var olan kaslarını biraz ortaya çıkartır

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İriligi kaybetmek o kadar kolay degil.
Kemik yapısı bile etken bunda ama genel olarak konusalım iri haldeyken hem kas çalısıp hemde kilo vermeye kalkarsa verdigi kiloların farkında bile olmaz çünkü vücut daha da irilesir tek kazancı erittigi yaglar olur.
Bu konuda çok müzdarip olan arkadasım var fit bir vücut için sıska bir vücut idealdir.
Yoksa goldberg gibi olursunuz.

__xXx__

__xXx__

Üye
İriligi kaybetmek o kadar kolay degil.
Kemik yapısı bile etken bunda ama genel olarak konusalım iri haldeyken hem kas çalısıp hemde kilo vermeye kalkarsa verdigi kiloların farkında bile olmaz çünkü vücut daha da irilesir tek kazancı erittigi yaglar olur.
Bu konuda çok müzdarip olan arkadasım var fit bir vücut için sıska bir vücut idealdir.
Yoksa goldberg gibi olursunuz.

tamam da hocam goldberg gibi olmak için fazla ağırlıkla çalışmak lazım artı oda yetmez steroit vurdurması lazım benim önerim sadece mekik çekmesi ve kalçalarını eritmesi içinde ellerine en fazla 5 kg lık ağırlıkları alıp sağa sola yatması bunlar adamı daha da irileştirmez merak etme artı fit olmak tanımınızda biraz yanlış fit olmak demek vücutta yağlanma olmadan var olan kasları canlı tutmak demek cılız olmak demek değil

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kilolu sekilde body ye giden ve görünüsünde utanan çok arkadasım oldu.
Çünkü hanzolar abarttı baya ve berbat bi görüntü oldu o kadar çabaya ragmen o göbekteki yaglar tam olarak erimedi ve karın kasının k'si yok.
Kollar ve bacaklar kalın kalın berbat bi görüntü.Bence iyice kilo vermeli sonra baslamalı.Dedigin 5 kg'lık olay iyi gelebilir.
İgne ve ilaçlar olmadan da kötü görüntü olusuyor buna kefilim.Sıfır yag ama sert ve bol et artı kas öğğğk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt