resimleri görünce canım çekti,sizlerle paylaşmak istedim.olsada yesek çıtır çıtır...
cllgr Üye Konu Sahibi Fıstıklara Bakarmısınız, -18 Lerde Bakabilir resimleri görünce canım çekti,sizlerle paylaşmak istedim.olsada yesek çıtır çıtır...
darkred Üye <div class='quotetop'>(hyz53 @ Dec 22 2005, 02:43 PM) [post=233633]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> kötü tongaya düştüm.. [/b][/quote] bendeee
<div class='quotetop'>(hyz53 @ Dec 22 2005, 02:43 PM) [post=233633]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> kötü tongaya düştüm.. [/b][/quote] bendeee
kurt bey Üye böle bi esprisi olacağını tahmin etmiştim. ama sani kızdım şimdi nasıda canım çekti yaaaaa
Nicolas_Anelka Üye <div class='quotetop'>(tofy @ Dec 22 2005, 02:53 PM) [post=233654]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> süper gözüküyoo fıstıklarrr [/b][/quote] gerçektende öyle..
<div class='quotetop'>(tofy @ Dec 22 2005, 02:53 PM) [post=233654]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> süper gözüküyoo fıstıklarrr [/b][/quote] gerçektende öyle..
hidayet Üye bende yeni bir üye gelip kuralları bilmeden çiğnedi sandım fıstıklar çok güzel elimdede var yiyorum şu an
bende yeni bir üye gelip kuralları bilmeden çiğnedi sandım fıstıklar çok güzel elimdede var yiyorum şu an
Salihyet Üye <div class='quotetop'>(cepix @ Dec 22 2005, 02:56 PM) [post=233657]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Gidin alın yeyin yaw [/b][/quote] Demesi kolay kilosy 12 melyon.
<div class='quotetop'>(cepix @ Dec 22 2005, 02:56 PM) [post=233657]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Gidin alın yeyin yaw [/b][/quote] Demesi kolay kilosy 12 melyon.
cllgr Üye Konu Sahibi valla ben bulamadım yakınlardada yok,uzaga gitmeyede gözüm yemedi.havada soguk yutkunmakdan bademcikler şişecek.bulan yiyen arkadaşlarada afiyet olsun,kınayan arkadaşlara sevgiler.antep fıstığı yerine şam fıstığı bekliyen arkadaşlar üzgünüm ...
valla ben bulamadım yakınlardada yok,uzaga gitmeyede gözüm yemedi.havada soguk yutkunmakdan bademcikler şişecek.bulan yiyen arkadaşlarada afiyet olsun,kınayan arkadaşlara sevgiler.antep fıstığı yerine şam fıstığı bekliyen arkadaşlar üzgünüm ...
DeLmIrA Üye ulen dedım "yeni bı uye geldi heralde en abazasından açtı konuyu" dıe dusunerekten gırdımıdı yanılmışım
ulen dedım "yeni bı uye geldi heralde en abazasından açtı konuyu" dıe dusunerekten gırdımıdı yanılmışım