Fisi, Performans Karşısında Cesaretlendi..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Fisi, Performans Karşısında Cesaretlendi..
Giancarlo Fisichella, Avrupa Grand Prix'ini 14. sırada tamamlamasına rapmen Force India takımının Valencia'da göstermiş olduğu performanstan cesaretlenmiş göründü.



Takımı bu haftasonu yeni kesintisiz vites kutusu ile yarışan İtalyan pilot, " Bu sıcak şartlarda çok zor bir yarıştı, fakat genel olarak iyi bir performanstı." şekilnde konuştu.

Fisichella tıpkı diğer pilotlar gibi güvenlik aracı periyoduna güvenerek daha iyi bir sonuç almayı umuyordu.

" Strateji kötü değildi, fakat gördüğümüz diğer yarışları düşünerek güvenlik aracı periyodunun yaşanmasını bekledik, fakat herhangi bir kaza yaşanmadı ve bu ihtimal gerçekleşmedi."

" Hızımız iyidi, diğerlerine çok uzak değildi ve vites kutusuyla ileri yönlü bir adım attık. Şu anda odaklanmayı korumalı ve gelişmeye devam etmeliyiz."

Takım arkadaşı Adrian Sutil ise yarışın 42. tunda aracın kontrolünü kaybederek lastik bariyerlere çarptı ve yarışdışı kaldı.

" Yarışın ilk bölümü iyiydi ve geri kalanlarla farkı kapatıyordum ve 'U' virajda birkaç aracı geride bırakmayı başardım. İki pit stop stratejisine sahip olmama ve bu avantajı ele geçirme şansım varken Giancarlo'yu çabuk bir şekilde geçememek utandırı ve biraz zaman kaybettim."

" Geçmeyi başardım ve daha iyi durumdaydım fakat hala daha fazla araç geçmek zordu. Frenleme esnasında aracın arkasını kaybettim ve herhangi bir yere çarpmamaya çalıştım, fakat bariyerler çok yakındı sonuç kaçınılmaz oldu."
 

Benzer Konular



Üst Alt