[Fishlabs] Rally Master Pro 3D 17Mb SATİO/İ8910/N97/5800

Sponsorlu Bağlantılar

ayuksell

Üye
ohaaa oyuna bak wohaa

pleccc

pleccc

Üye
    Konu Sahibi
ben n97 de kasmadan oynayabildim.. :D

neden mi? yaklaşık üç gün önce güncellenen Java Runtime 2.1 ' i kurdum.

Java Runtime 2.1 i Nokia Beta Labs sitesinden bulabilirsiniz.

Kardeş oynamak sorun değil herkez yükleyip oynayabiliyo ama oyunda kasmalar oluyor java runtime 2.1 kasma sorunlarını çözemez benim bildiğim boşuna denemeyin

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

mumi_abi

mumi_abi

Üye
fena kasıyo :(

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Tşkler kardeş saol süper paylaşım

emrullah.yaya

Üye
usta indiremiyorum bi yardım edin

yiğitsaraç

Üye
Arkadaş liki yenilermisin hotfile yada rapid olarak ben indiremedim 5800 için olanı diyorum

dragontail

Üye
oyunun grafiği çok iyiymiş

emree17

emree17

Üye
5800 da oynansa :aha:

ohuzer

Üye
bencede

yiğitsaraç

Üye
tel hackli mi olmalı

madalimert

madalimert

Üye
İphone,satio,omnia vb. canavar gibi oyun oynatıyor biz ise 17 mb oyun oynayabilmek için 5800 ile birlikte bizde kasılıoz.bir de nokia x6 almayı düşünüyorum onda da kasma var mı biliyormsun??

siberjackal

Üye
runtime 2.1 de yükledim yinede kasıyor boşa denemeyin

Progressivity

Progressivity

Üye
ya java runtime adı üstünde java uıygulamalarda iyileştirmeler yapar sis uygulama için niye yüklüyorsunuz ki neyse inş 5800'da kasmayan versiyonunu da çıkarırlar yada şu ram olayını halletsinler ya daha fazla ram kullanabilelim yeni yazılımla :S

werarce

werarce

Üye
arkadaşlar x6 5800 n97 hepsi aynı ram ve işlemci hızına sahip. yani hepsi aynı şekilde kasacak

Progressivity

Progressivity

Üye
evet nokia her ne kadar X6 yı süsleyip püslese de kapasitif ekranda koysa kaliteli malzeme de kullansa yok işte rami arttırmıyor bir türlü işlemci hızı olarak arkadaşın dediği gibi 3 telefonda aynı çalışıyor şuan ama bazı N97'nin oynattıgı oyunları 5800 neden oynatamıyor ben onu anlamadım bi türlü

yiğitsaraç

Üye
hızlrı aynı değil ya kim dedi ramleride farklı

Perfect!

Üye
eline sağlık

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
TEŞEKKÜRLER...!!!:oke:

Üst Alt