Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Fishlabs] Rally Master Pro 3D 17Mb SATİO/İ8910/N97/5800
Kardeş oynamak sorun değil herkez yükleyip oynayabiliyo ama oyunda kasmalar oluyor java runtime 2.1 kasma sorunlarını çözemez benim bildiğim boşuna denemeyin
futbol123
Üye
teşekkürler
mumi_abi
Üye
fena kasıyo
BABA KARTAL
Üye
Tşkler kardeş saol süper paylaşım
emrullah.yaya
Üye
usta indiremiyorum bi yardım edin
yiğitsaraç
Üye
Arkadaş liki yenilermisin hotfile yada rapid olarak ben indiremedim 5800 için olanı diyorum
dragontail
Üye
oyunun grafiği çok iyiymiş
emree17
Üye
5800 da oynansa
ohuzer
Üye
bencede
yiğitsaraç
Üye
tel hackli mi olmalı
madalimert
Üye
İphone,satio,omnia vb. canavar gibi oyun oynatıyor biz ise 17 mb oyun oynayabilmek için 5800 ile birlikte bizde kasılıoz.bir de nokia x6 almayı düşünüyorum onda da kasma var mı biliyormsun??
siberjackal
Üye
runtime 2.1 de yükledim yinede kasıyor boşa denemeyin
Progressivity
Üye
ya java runtime adı üstünde java uıygulamalarda iyileştirmeler yapar sis uygulama için niye yüklüyorsunuz ki neyse inş 5800'da kasmayan versiyonunu da çıkarırlar yada şu ram olayını halletsinler ya daha fazla ram kullanabilelim yeni yazılımla :S
arkadaşlar x6 5800 n97 hepsi aynı ram ve işlemci hızına sahip. yani hepsi aynı şekilde kasacak
Progressivity
Üye
evet nokia her ne kadar X6 yı süsleyip püslese de kapasitif ekranda koysa kaliteli malzeme de kullansa yok işte rami arttırmıyor bir türlü işlemci hızı olarak arkadaşın dediği gibi 3 telefonda aynı çalışıyor şuan ama bazı N97'nin oynattıgı oyunları 5800 neden oynatamıyor ben onu anlamadım bi türlü