Haber FirstTie Akademi ve FirstTie Destek Gruplarına Alımlar Başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Tüm maillere cevap verdik, eğer bir sorun oluşmuşsa lütfen iletişime geçiniz.

abCakir

Üye
Alımlar devam ediyor.

meneleos

Üye
Çalışmalarınız için tebrikler.
Bu ara pc yenilemeye çalışıyorum, düzgün bir pc'ye geçebilirsem bende katılmak için mail atarım.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Bekleriz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
10 sene önce olsaydı, akademide ön sırayı kapmıştım :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve teAtalay
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Özgür bey siz bırakın 10 seneyi, şimdikilere taş çıkartırsınız.Emre bey bende girebiliyor muyum Akademiye :)

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Konu hakkında mail adreslerimizden iletişime geçiniz :)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Visual Basic bilgisi yetmez sanırım? :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
C# ile çalışıyoruz, VB alt yapısı ile 1 haftalık eğitim alınması yeterli olabilir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende program yazmayla uğraşıyorum ve uğraşmakta isterim şimdi bu ekibe katılırsak belirli bir plan çerçevesinde görev paylaşımı yapılıp ortak bir program yapıalcak degil mi tabiki önce eğitim bu arada ne programı yapılacagına nasıl karar verilecek bende bulunmak isterim ama zamanın pek müsait olmuyabilir

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi öncelikle Akademi grubu için planlarımız var ve tam netleşmeden paylaşamayacağım. Gruba katılabilmek için telem programlama bilgisi şartının yanında, bu iş ile sürekli ilgilenebilecek, azimli ve çalışkan olmak da var. Yazılım işi uzun süreçli bir iş olduğundan işe vakit ayırmak da çok önemli tabi.

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve OttomaN TigeR
erknlmn

erknlmn

Üye
bende katılmak isterim mail gönderiyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sanırsam sona yaklaştık :) Kaçırmamak gerek bu teklifi :bira:

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Dönem başında C dilinden başlayıp ilerleyeceğimi söylediğimde İlker Oyman hocam Java'dan başlayın demişti. Java'yı öğrenirseniz diğerlerini de daha kolay öğrenirsiniz görüşüne sahip biri. Üniversite bir tatile girsin, Java'ya başlayacağım. Sizi iyi yerlerde görmek dileğiyle, başarılar :)

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Dönem başında C dilinden başlayıp ilerleyeceğimi söylediğimde İlker Oyman hocam Java'dan başlayın demişti. Java'yı öğrenirseniz diğerlerini de daha kolay öğrenirsiniz görüşüne sahip biri. Üniversite bir tatile girsin, Java'ya başlayacağım. Sizi iyi yerlerde görmek dileğiyle, başarılar :)

Teşekkür ederiz :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben Varım :D

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
İletişime geçebilirsiniz konu içerisindeki mail adreslerinden.

meneleos

Üye
Bilgisayarı yeniledim, ortam hazır ve telefon unlock. Halletmem gereken son 1-2 şey kaldı, ardından mail atarım. :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
İstediğiniz zaman :)

• Beğen
Tepkiler: meneleos

Üst Alt