FIRSAT! General Mobile DST800 Çift Sim+TV+3 MP Kamera 199 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
FIRSAT! General Mobile DST800 Çift Sim+TV+3 MP Kamera 199 TL!

General Mobile DST800 Modelini 299 TL yerine 199 TL ye yetkili satış merkezlerinden ( TEKNOSA, DARTY,hepsiburada.com vb.) satın alabilirsiniz.

Stoklarla sınırlıdır.

Ürün Özellikleri : Teknoloji
Çift Sim Kart Teknolojisi
Frekans
900/1800
Ekran
2.4” 262K QVGA TFT LCD (320*240)
GPRS
Var
WAP
Var
MMS
Var
Bluetooth
Bluetooth 2.0
FM Radyo
Var
TV
Var
Java
Var, MIDP 2.0
MP3/MPEG4
Var
Telefon rehberi
1000 adet
Ağırlık
80gr
Boyutlar
114.5 * 47.6 * 12.5 mm
Hafıza
32 Mb
Kamera
3.2 Mp
Ses Kayıt
Var
Titreşim
Var
Handsfree
Var
Konuşma Süresi
500 saate kadar
Bekleme Süresi
5 saate kadar
Batarya
800 mAh
Aksesuarlar
2 Batarya, AC Şarj Adaptörü,USB Kablo,

• Beğen
Tepkiler: berkaytunali95

moriyegaga

moriyegaga

Üye
on numara tel şiddetle tavsiye ederim.

karizma27_15

Üye
arkadaşlar alıpda kullanan varmı ya tavsıyenızı beklıyom acıl telefon almam lazım da araswtırıyom haberlerınızı beklıyom bı zahmet msn ye olursa sevınırım [email protected] sımdıden tesekkur ederım

rapman

rapman

Üye
general mobile güzel bir marka.bu telefon modeli de güzel ve fiyatı ucuz.telefonu olmayan yada telefonunu değişmek isteyenler için tavsiye edilebilecek bir telefon :oke:

pampilo

Üye
Kullanan var mı? Forumlarda okudum, alan herkes şikayetçi. Acaba karalama amaçlı mı doğru mu anlayamadım.

g777murat

g777murat

Üye
ben aldım ve kullanıorum ses sistemi fln gzl televizyonda iyi ama oyun çalıştırmıyor o kötü.

pampilo

Üye
Çift hat kullanımında, gelen giden seste sorun var mı?

g777murat

g777murat

Üye
arkadaşlar telefon güzel ama .jar dosyalarını ve .exe dosyalarını çalıştırmıyor bilen varsa söyleyebilirmi bunun bir programı var mı?

pampilo

Üye
telefon çok sorunlu diyorlar kullananlar

angelman03

angelman03

Üye
arkadaşlar best buyda telefonu birebir inceledim.görevliye java sı olup olmadığını sorduğumda var dedi gösteresini istediğimde buladı.:)) telefonda maalesef java yok.oyun program yükleemiyorsunuz.sadece .nes.uzantılı oyunları yükleyebilirsiniz.ayrıca ilk aldığınızda şarj 1 gün gidiyor telefonda yazılım sorunu var servise götürüp yazılımını yeniden yükletmelisiniz böylece şarj 4 güne kadar çıkıyor (tv izlemezseniz tabi) kamera kalitesi gayet başarılı diyebilirim 3.2 mp gözüme çarpan özellikler şimdilik bunlar...

Üst Alt