Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hrn_07
Üye
Konu Sahibi
Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ?
Mrb arkadaşlar başlıkla ilgili bir türlü cevabımı bulamadım . Sorum : Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ?
Ek bilgiler:
Telefon Samsun Star S5233 Wi-Fi
4 ay önce aldım Teknosa dan
Paranoya
Üye
hayır bırakmaz .
furkan5800
Üye
5800 da garanti kapsamına girmiyor bi bakın garanti şartlarına
aslında bu düşünce çok saçma yükleyebilirsen sorun yok yükleyemezse garantiden çıkıyor çok saçma bir düşünce kimisi bunun samsung tarafından söylendiğini iddia ediyor ama bence sahte bir haber
bi de hani nokia larda hackleme olayı var onda garanti dışı kalıyor heralde onun gibi bişi değilmi bu ?
nokıalardaki olay çok çok farklı aslında onda doğrudan işletim sistemine etki ediliyor ve bildiğiniz gibi işletim sistemleri lisasladır (orjinallerde) bu lisansı aşarak bişeyler yapmaya çalışırsan telefonun garantisi uçar
aslında bu düşünce çok saçma yükleyebilirsen sorun yok yükleyemezse garantiden çıkıyor çok saçma bir düşünce kimisi bunun samsung tarafından söylendiğini iddia ediyor ama bence sahte bir haber
nokıalardaki olay çok çok farklı aslında onda doğrudan işletim sistemine etki ediliyor ve bildiğiniz gibi işletim sistemleri lisasladır (orjinallerde) bu lisansı aşarak bişeyler yapmaya çalışırsan telefonun garantisi uçar
Firmware yüklersen ve eski firmware e dönüş yapamazsan kısacası serviste anlarlarsa garanti dışıdır. Telpa - Samsung Türkiye ve Samsung Teknik Servisiyle görüştüm ücret karşılığı yaptırabiliyorsun garanti kapsamında değil.
Firmware yüklersen ve eski firmware e dönüş yapamazsan kısacası serviste anlarlarsa garanti dışıdır. Telpa - Samsung Türkiye ve Samsung Teknik Servisiyle görüştüm ücret karşılığı yaptırabiliyorsun garanti kapsamında değil.
Hiç bir şekilde garanti dışı kalmaz telefonun. Olsa bizlere olurdu yeni sürüm olan JTJJ2 Fw'sini yükletmek için Servis'e gittim telefonu bırakın akşam alın dediler. Bişeye baktıkları falan yok.. Yalnız Sen kalkıp'da Android ne bilim başka değişik bir fw yüklersen onda problem çıkartırlarmı bilemem benim ki orjial bi sürüm değildi ama türkçe destkliydi.
batuone
Üye
5800 apayrı bi durum hackli fw yüklersen garanti uçar orjinale dönersen garantiye girer, samsung ları bilmiorum ama samsung ta garantiden çıkcağını sanmıyorum hack olayı felan yoksa zaten samsung nokia kendi sölüyo garantinin telefon için yararlı olduğunu çünki sistem hataları düzeliyor telefon hızlanıyor