Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi
Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ?
Mrb arkadaşlar başlıkla ilgili bir türlü cevabımı bulamadım . Sorum : Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ? :allalla:

Ek bilgiler:
Telefon Samsun Star S5233 Wi-Fi
4 ay önce aldım Teknosa dan

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

Paranoya

Paranoya

Üye
hayır bırakmaz .

furkan5800

furkan5800

Üye
5800 da garanti kapsamına girmiyor bi bakın garanti şartlarına

hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi
hayır bırakmaz .

bazı konularda gördümde firmware i yükleyemeyip yarım kalırsan garanti dışı kalıyomuş diye okudum doru mu ?

bi de hani nokia larda hackleme olayı var onda garanti dışı kalıyor heralde onun gibi bişi değilmi bu ?

Paranoya

Paranoya

Üye
bazı konularda gördümde firmware i yükleyemeyip yarım kalırsan garanti dışı kalıyomuş diye okudum doru mu ?

aslında bu düşünce çok saçma yükleyebilirsen sorun yok yükleyemezse garantiden çıkıyor çok saçma bir düşünce kimisi bunun samsung tarafından söylendiğini iddia ediyor ama bence sahte bir haber :)

bi de hani nokia larda hackleme olayı var onda garanti dışı kalıyor heralde onun gibi bişi değilmi bu ?

nokıalardaki olay çok çok farklı aslında onda doğrudan işletim sistemine etki ediliyor ve bildiğiniz gibi işletim sistemleri lisasladır (orjinallerde) bu lisansı aşarak bişeyler yapmaya çalışırsan telefonun garantisi uçar :)

hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi

aslında bu düşünce çok saçma yükleyebilirsen sorun yok yükleyemezse garantiden çıkıyor çok saçma bir düşünce kimisi bunun samsung tarafından söylendiğini iddia ediyor ama bence sahte bir haber :)

nokıalardaki olay çok çok farklı aslında onda doğrudan işletim sistemine etki ediliyor ve bildiğiniz gibi işletim sistemleri lisasladır (orjinallerde) bu lisansı aşarak bişeyler yapmaya çalışırsan telefonun garantisi uçar :)

tamam saol...

bybozo

bybozo

Üye

peki garantiye yollamadan önce tekrar orjinal fw yi atsak sorun olurmu ?

Paranoya

Paranoya

Üye
Hayır.

paqua

paqua

Üye
Mrb arkadaşlar başlıkla ilgili bir türlü cevabımı bulamadım . Sorum : Firmware Yüklemek Garanti Kapsamı Dışında Bırakır Mı ? :allalla:

Ek bilgiler:
Telefon Samsun Star S5233 Wi-Fi
4 ay önce aldım Teknosa dan

Firmware yüklersen ve eski firmware e dönüş yapamazsan kısacası serviste anlarlarsa garanti dışıdır. Telpa - Samsung Türkiye ve Samsung Teknik Servisiyle görüştüm ücret karşılığı yaptırabiliyorsun garanti kapsamında değil.

İşin aslı servise çaktırmamak kısacası.

hrn_07

hrn_07

Üye
    Konu Sahibi
Firmware yüklersen ve eski firmware e dönüş yapamazsan kısacası serviste anlarlarsa garanti dışıdır. Telpa - Samsung Türkiye ve Samsung Teknik Servisiyle görüştüm ücret karşılığı yaptırabiliyorsun garanti kapsamında değil.

İşin aslı servise çaktırmamak kısacası.

:tşk:

byburakk134

byburakk134

Üye

Hiç bir şekilde garanti dışı kalmaz telefonun. Olsa bizlere olurdu yeni sürüm olan JTJJ2 Fw'sini yükletmek için Servis'e gittim telefonu bırakın akşam alın dediler. Bişeye baktıkları falan yok.. Yalnız Sen kalkıp'da Android ne bilim başka değişik bir fw yüklersen onda problem çıkartırlarmı bilemem benim ki orjial bi sürüm değildi ama türkçe destkliydi.

batuone

Üye
5800 apayrı bi durum hackli fw yüklersen garanti uçar orjinale dönersen garantiye girer, samsung ları bilmiorum ama samsung ta garantiden çıkcağını sanmıyorum hack olayı felan yoksa zaten samsung nokia kendi sölüyo garantinin telefon için yararlı olduğunu çünki sistem hataları düzeliyor telefon hızlanıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: hrn_07
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt