Firmware Cleaner v2.2 - Türkçe desteğiyle birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş v52 uyumlu mu... sağol

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş proyu açıyorum ve cfw olduğu klasörü gösteriyorum hesapla 'da 0 mb kalıyor cfw olmayan boş bi klasör denedim yine öyle açılıyor şimdi içinde FW olmayan boş klasörü bile seçtiğimde 0 mb ama ekle tuşuna basınca liste çıklıyor şimdi bişeyleri yanlış yapıyorum yada başka bir sorun var

volkan.sahin

Üye
programı v52'de denedim. flash sonrası telefon menüsünde sildiğim programları gösteriyor ancak açmıyor tabii...
menü görünümde ise bilinmeyen program ikonu ile silinen programı gösteriyor.
belki de ben beceremedim, uygulayan olduysa bilgi verebilir mi???

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
programı v52'de denedim. flash sonrası telefon menüsünde sildiğim programları gösteriyor ancak açmıyor tabii...
menü görünümde ise bilinmeyen program ikonu ile silinen programı gösteriyor.
belki de ben beceremedim, uygulayan olduysa bilgi verebilir mi???

Ben hep v51 üzerine port edilmiş c6v11 ile denedim hiçbir sorun olmadı. Bu tarz hata gördüğünüz uygulamaları buradan bildirin, düzeltilmesi için programı yapan kişiyle iletişime geçeyim.

kardeş proyu açıyorum ve cfw olduğu klasörü gösteriyorum hesapla 'da 0 mb kalıyor cfw olmayan boş bi klasör denedim yine öyle açılıyor şimdi içinde FW olmayan boş klasörü bile seçtiğimde 0 mb ama ekle tuşuna basınca liste çıklıyor şimdi bişeyleri yanlış yapıyorum yada başka bir sorun var
Elinizdeki CFW'yi NFE tarzı bir programla extract edip bu program ile rofs2 dosyasını gösteriyorsunuz değil mi?

bbkr630

bbkr630

Üye
evet elimde diğer dosyalarla birlikte rofs2 dosyası var ama yapamadım

--------------- Ekleme ---------------

tamam hallettim rofs2 dosyasını nokia editörle açmadan yapıyodum şimdi tamam

djmatrix

Üye
bu programı nasıl kullanacağımızı,nerde NFE yi açacağımızı bi tam anlatsanız da bizde yapabilsek??

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
bu programı nasıl kullanacağımızı,nerde NFE yi açacağımızı bi tam anlatsanız da bizde yapabilsek??
Bahsettiğim NFE ve diğer terimler size yabancı geliyorsa, bu tarz işlere karışmamanızı öneririm.

djmatrix

Üye
dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
sen cvp yazana kadar yaptım,bu arada okdar da cahil deiliz yani :) NFE nin ne olduğunu bilirum yani
Cahilsiniz demedim, sadece bahsedilen terimler size yabancı geliyorsa dedim. Tebrikler.:bye2: Keşke Türkçe mesaj yazmayı da biliyor olsaydınız.

---------------------------------------O---------------------------------------

Yer isimli uygulamayı kaldırınca yaşanan sorunu çözmek için, ilk mesaja linki eklendi. Firmware Cleaner v2.2 klasörünün içine atıp, varolanı güncelle demelisiniz.

emr-erock

emr-erock

Üye
Teşekkürler Güzelmiş buda

numan.tr

numan.tr

Üye
eline sağlık

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
tesekkurler

Byan_AkA

Üye
güzel paylaşım emegine saglık

aumet_54

Üye
elinde 5800 ın bomboş hali rofs 2 si olan varmı ben beceremedim yani 1 tema bütün melodiler silinmiş olacak dillerde 5800 ait programların hepsi tek web kalacak yani

cowboy48

Üye
bnde v52 var ovi maps sohpehler ovi rehberi programla kaldırıyorumm sonra flashlıyorum ama telefon açıldığında onların yerinde değişik ikon çıkıyor adlarıda wprsd wpfeas gibi bişiler tıklayınca da bişi olmuyo

Üst Alt