GökhanERMCLR
Üye
evet ie zorladı![]()
bende yandex kullanıyorum şuanda belki değişebilirm opera falan denerim bunda ikinci sekmede video oynarken inernette surf yapınca video sesinde kesilmeler oluyor .. Sıkıntılı..evet ie zorladı![]()
bende yandex kullanıyorum şuanda belki değişebilirm opera falan denerim bunda ikinci sekmede video oynarken inernette surf yapınca video sesinde kesilmeler oluyor .. Sıkıntılı..chromeda da var o sorun yanlış hatırlamıysambende yandex kullanıyorum şuanda belki değişebilirm opera falan denerim bunda ikinci sekmede video oynarken inernette surf yapınca video sesinde kesilmeler oluyor .. Sıkıntılı..
chromeda da var o sorun yanlış hatırlamıysam
aa konu benimmiş3senede bi kurar denerim hala kasıyo
Eskileraa konu benimmiş

İpcucu verisr misinTarayıcılar Firefox ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.
Firefox kullanmayı bilenler için hızlıdır, yıllardır alternatifi yok![]()
Zaman zaman forumda optimizasyon konusu açıyordum ama o ayarların çoğu eskide kaldı, günümüzde çok bir ayar gerekmiyor. Firefox güvenilir bir tarayıcıdır, antivirüs olmasa dahi sitelerdeki bir çok zararlıyı engelleyebilir, yanına ublock origin mutlaka olmalıdır ve gereksiz eklentiler devredışı bırakılmalıdır. Tarayıcıda hızı belirleyen bir diğer unsur antivirüs yazılımıdır, şuan en hafif iki antivirüs önerim Eset ve Kaspersky Cloud. Tarayıcılar sitelerdeki içerikleri, sertifikaları hızlıca antivirüs yazılımları üzerinden güvenilirliğini doğrulayabiliyor. Birçok tarayıcı özellikle hızlı olanlar güvenlik zafiyeti var, antivirüslerde sistemde sızma olduktan sonra algılıyor, önemli olan gerçek zamanlı koruma sağlamaktır. Konunun güvenlik ile alakasını tekrarlamış olayım, hız unsuru güvenlik ile yakından alakalıdır.İpcucu verisr misin
Windowsun yerleşik antivirüsü devrede oluyor.chrome ile opera hızlı, firefox onlardan bi tık yada iki tık yavaş...idare eder
2014'ten beri Antivirüs programı kullanmıyorum...![]()