Firefoxu nasıl kullanıyolar ya

Sponsorlu Bağlantılar

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye

:D bende yandex kullanıyorum şuanda belki değişebilirm opera falan denerim bunda ikinci sekmede video oynarken inernette surf yapınca video sesinde kesilmeler oluyor .. Sıkıntılı..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
:D bende yandex kullanıyorum şuanda belki değişebilirm opera falan denerim bunda ikinci sekmede video oynarken inernette surf yapınca video sesinde kesilmeler oluyor .. Sıkıntılı..
chromeda da var o sorun yanlış hatırlamıysam

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
.caner.

.caner.

Üye
Opera :cool

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben firefoxun mozilla aurora versiyonunu kullaniyorum gelistirici modu yenilikler once geliyor filan cok memnunum kasma gibi bi sorun yok ama uzun kullanimda baya ram yiyor

by_xtr

by_xtr

Üye
Eklentileri pratik güzel o yüzden kullanıyorum

frezby1

frezby1

Üye
Abi chrome den sasma hizli guzel ve sade bi arayuzu var goz yormuyor kafa karistirmiyor

nokiaC7ci

Üye
firefox 1 numaradır demedi demeyin

Marco Laren

Marco Laren

Üye
chrome ve operayi tek gecerim

ismail

ismail

Üye
2. Tarayıcı bence :)

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
3senede bi kurar denerim hala kasıyo

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
opera çok iyi bence

medyasosyal

Üye
Tamamen alışkanlıktan kullanıyorlar yani kullanıyoruz...

PALA.

PALA.

Üye
Tarayıcılar Firefox ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.
Firefox kullanmayı bilenler için hızlıdır, yıllardır alternatifi yok :firefox:

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
İpcucu verisr misin
Zaman zaman forumda optimizasyon konusu açıyordum ama o ayarların çoğu eskide kaldı, günümüzde çok bir ayar gerekmiyor. Firefox güvenilir bir tarayıcıdır, antivirüs olmasa dahi sitelerdeki bir çok zararlıyı engelleyebilir, yanına ublock origin mutlaka olmalıdır ve gereksiz eklentiler devredışı bırakılmalıdır. Tarayıcıda hızı belirleyen bir diğer unsur antivirüs yazılımıdır, şuan en hafif iki antivirüs önerim Eset ve Kaspersky Cloud. Tarayıcılar sitelerdeki içerikleri, sertifikaları hızlıca antivirüs yazılımları üzerinden güvenilirliğini doğrulayabiliyor. Birçok tarayıcı özellikle hızlı olanlar güvenlik zafiyeti var, antivirüslerde sistemde sızma olduktan sonra algılıyor, önemli olan gerçek zamanlı koruma sağlamaktır. Konunun güvenlik ile alakasını tekrarlamış olayım, hız unsuru güvenlik ile yakından alakalıdır.

Sisteminizde yüklü olan antivirüsleri kaldırıp, standart NOD32 deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
cyborg78

cyborg78

Üye
chrome ile opera hızlı, firefox onlardan bi tık yada iki tık yavaş...idare eder :bigstar:
2014'ten beri Antivirüs programı kullanmıyorum... :cool

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
chrome ile opera hızlı, firefox onlardan bi tık yada iki tık yavaş...idare eder :bigstar:
2014'ten beri Antivirüs programı kullanmıyorum... :cool
Windowsun yerleşik antivirüsü devrede oluyor.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78

Üst Alt