Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Firefox os saglam geliyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
apple'in market yapisini bilmiyorum ama ayni olay wp icin olsa microsofttan izin alinmak zorunda. Cunku markete yuklenen uygulamalarin telif haklari microsofta gecmiş oluyor.
pRime.
Üye
Bu arada bu işletim sisteminin google'ın kurtarma planı olduğunu belirteyim. Yani tamamen google destekli. Android neyse firefox os de odur. (sistem benzerliği olarak değil)
Bu arada bu işletim sisteminin google'ın kurtarma planı olduğunu belirteyim. Yani tamamen google destekli. Android neyse firefox os de odur. (sistem benzerliği olarak değil)
Hayır. Tüm işletim sistemleri başta tizen olmak üzere html5'e yöneliyor. Bu google'ın tizene rakip çıkmaya çalışacağı html5 tabanlı işletim sistemi olacak.
Hayır. Tüm işletim sistemleri başta tizen olmak üzere html5'e yöneliyor. Bu google'ın tizene rakip çıkmaya çalışacağı html5 tabanlı işletim sistemi olacak.