Bakıyorum bakalım
---------- Eklendi @ 23:57:19 ---------- Yazıldı @ 23:49:36 ----------
Seçenekler de antivırus scan activity log settings about license agreement help seçenekleri var
---------- Eklendi @ 23:58:47 ---------- Yazıldı @ 23:57:19 ----------
Buldum kardeş tamamdir
---------- Eklendi 07.05.2012 @ 00:18:35 ---------- Yazıldı 06.05.2012 @ 23:58:47 ----------
Tüm talimatlara uydum eksiksiz olarak uyguladım ama sertifikalı dosya indirip denedim yine sertifika hatası dedi eee şimdi sorun ne sinirlendim
---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:18:35 ----------
sorun giderildi en sonda bir hata olmuş gerçekten mükemmel bir program az önce sertifika hatası veren şimdi paşa paşa yükledi elinize sağlık allah razi olsun arkadaşlar tek soru sorcam en son kurulan sisx programı uygulamadan kaldırabilir miyiz yoksa kalıyormu
---------- Eklendi @ 00:32:53 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ----------
Dosyayı kurdum yanlız google de bir arama yapmak istedim content blocked by operatör dedi ne oluyor şimdi bu bağlantı kuruluyor 3g üzerinden bağlandığına dair internet şebekesi çıkıyor son nokta burası buda çözülse bitiyor
---------- Eklendi @ 00:33:09 ---------- Yazıldı @ 00:32:53 ----------
Dosyayı kurdum yanlız google de bir arama yapmak istedim content blocked by operatör dedi ne oluyor şimdi bu bağlantı kuruluyor 3g üzerinden bağlandığına dair internet şebekesi çıkıyor son nokta burası buda çözülse bitiyor
---------- Eklendi @ 00:42:53 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ----------
Onuda hallettim belli çok saçma gelecek hem burada sordum hem yaptım kimse cevap vermeden ama yanlış bir şey yapmadan yapmak isteyince soruyor insan cevapta gelmeyince ölüm yok deyip kurcaladm oldu program için tsk