Firefox opera.

Sponsorlu Bağlantılar

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Nasıl hacklemem gerek bunu bilmiyorum ben

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl hacklemem gerek bunu bilmiyorum ben

buyur kardeş burdan yapabilirsin

www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/tum-symbian-cihazlari-3-dk-da-hackleme-2012-sertifika-derdine-son-63-547695.html#post4661939

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Yaptım programı kurdum da restore all diye seçenek var diyo halbuki böyle seçenek bulamadım

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım programı kurdum da restore all diye seçenek var diyo halbuki böyle seçenek bulamadım

orda tum denılenı yaptın mı ? Northonu yukledıkten sonra optıons quarantıne lıst dıyeceksın orda restore all dıyecek

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Bakıyorum bakalım

---------- Eklendi @ 23:57:19 ---------- Yazıldı @ 23:49:36 ----------

Seçenekler de antivırus scan activity log settings about license agreement help seçenekleri var

---------- Eklendi @ 23:58:47 ---------- Yazıldı @ 23:57:19 ----------

Buldum kardeş tamamdir

---------- Eklendi 07.05.2012 @ 00:18:35 ---------- Yazıldı 06.05.2012 @ 23:58:47 ----------

Tüm talimatlara uydum eksiksiz olarak uyguladım ama sertifikalı dosya indirip denedim yine sertifika hatası dedi eee şimdi sorun ne sinirlendim

---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:18:35 ----------

sorun giderildi en sonda bir hata olmuş gerçekten mükemmel bir program az önce sertifika hatası veren şimdi paşa paşa yükledi elinize sağlık allah razi olsun arkadaşlar tek soru sorcam en son kurulan sisx programı uygulamadan kaldırabilir miyiz yoksa kalıyormu

---------- Eklendi @ 00:32:53 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ----------

Dosyayı kurdum yanlız google de bir arama yapmak istedim content blocked by operatör dedi ne oluyor şimdi bu bağlantı kuruluyor 3g üzerinden bağlandığına dair internet şebekesi çıkıyor son nokta burası buda çözülse bitiyor

---------- Eklendi @ 00:33:09 ---------- Yazıldı @ 00:32:53 ----------

Dosyayı kurdum yanlız google de bir arama yapmak istedim content blocked by operatör dedi ne oluyor şimdi bu bağlantı kuruluyor 3g üzerinden bağlandığına dair internet şebekesi çıkıyor son nokta burası buda çözülse bitiyor

---------- Eklendi @ 00:42:53 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ----------

Onuda hallettim belli çok saçma gelecek hem burada sordum hem yaptım kimse cevap vermeden ama yanlış bir şey yapmadan yapmak isteyince soruyor insan cevapta gelmeyince ölüm yok deyip kurcaladm oldu program için tsk

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum bakalım

---------- Eklendi @ 23:57:19 ---------- Yazıldı @ 23:49:36 ----------

Seçenekler de antivırus scan activity log settings about license agreement help seçenekleri var

---------- Eklendi @ 23:58:47 ---------- Yazıldı @ 23:57:19 ----------

Buldum kardeş tamamdir

---------- Eklendi 07.05.2012 @ 00:18:35 ---------- Yazıldı 06.05.2012 @ 23:58:47 ----------

Tüm talimatlara uydum eksiksiz olarak uyguladım ama sertifikalı dosya indirip denedim yine sertifika hatası dedi eee şimdi sorun ne sinirlendim

---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:18:35 ----------

sorun giderildi en sonda bir hata olmuş gerçekten mükemmel bir program az önce sertifika hatası veren şimdi paşa paşa yükledi elinize sağlık allah razi olsun arkadaşlar tek soru sorcam en son kurulan sisx programı uygulamadan kaldırabilir miyiz yoksa kalıyormu

---------- Eklendi @ 00:32:53 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ----------

---------- Eklendi @ 00:33:09 ---------- Yazıldı @ 00:32:53 ----------

---------- Eklendi @ 00:42:53 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ----------

Onuda hallettim belli çok saçma gelecek hem burada sordum hem yaptım kimse cevap vermeden ama yanlış bir şey yapmadan yapmak isteyince soruyor insan cevapta gelmeyince ölüm yok deyip kurcaladm oldu program için tsk

valla kusura bakma uyanık olsam yardım etmeye çalışırdım :) rica ederim beğendiyseniz sevindim

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Sağolsın allah razı olsun kardeş yanlız bu program opera mini den hiç bir fark yok gibi geldi frefox neden görüntü ve adida mevcut

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Sağolsın allah razı olsun kardeş yanlız bu program opera mini den hiç bir fark yok gibi geldi frefox neden görüntü ve adida mevcut

opera mini zaten bu sadece firefox görüntüsü eklenmis :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
He anladım ama güzel tasarlanmış

Mert045

Mert045

Üye
android ve farklı skinler var bende isteyen olursa paylasirim.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Benim telefon android değil malesef 5800xm

osman42x

Üye
çok güzel teşekkür ederim

xenon56

xenon56

Üye
çok havalı duruyor:)

aalpeer1

Üye
program için teşekkürler türkçe yapma şansımız varmı acaba

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
program için teşekkürler türkçe yapma şansımız varmı acaba

rica ederim valla bilemeyecem ben hiç merak etmedim onu o yüzden bilgim yok ama forumda bilen arkadaş vardır:oke: eminim yardımcı olurlar

salur38078

salur38078

Üye
teşekkürler kardeş eline emeğine sağlık

Takipçi Satın Al

Üst Alt