Firefox 4 final sürüm çıkış tarihi kesinleşti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

    Konu Sahibi
Firefox 4 final sürüm çıkış tarihi kesinleşti

Merakla beklenen ve geçtiğimiz günlerde RC sürümü yayınlanan Firefox 4'ün final sürümünün piyasaya çıkış tarihi belli oldu. Detaylar için;

Geçtiğimiz sene çalışmalarına başlanan 12 beta ve 1 RC sürümü yayınlanan, bir türlü final sürümü hazırlanamayan Mozilla Firefox 4'ün final sürümü nihayet hazır hale geldi. Geçtiğimiz hafta haberimizle Firefox 4 RC'nin yayınlandığını duyurmuştuk. Çıkış tarihi bir türlü kesinleşmeyen Final sürümü önümüzdeki hafta, 22 Mart tarihinde kesin olarak piyasaya sunulacak.

Firefox 4 Final'in bu kadar gecikmesi ve bu kadar beta yayınlanmasının sebebinin ise Mozilla tarafından, donanım destekli grafik içeriklerin düzgün ve çalışır hale getirilmesi olduğu belirtildi. Donanım destekli hızlandırma özelliği, piyasaya 2 gün önce çıkan IE 9'da tam olarak bulunmuyor ve Chrome 10'da çok yüzeysel olarak bulunuyor. Bu özellikle rakiplerinden öne geçmeyi planlayan Mozilla ekibi, bakalım ilk çıktığı gün 7 milyondan fazla indirilmesiyle rekor kıran Firefox 3'te ki başarısını Firefox 4'te gösterebilecek mi, görmek için 22 Mart'ı bekleyeceğiz.

kaynak:bilisimlive
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt