Firebrand wireless m778 7 Tablet Pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Firebrand wireless m778 7 Tablet Pc
Firebrand wireless m778 7 Tablet pc arkadaslar teknosada gördüm 199 Tl ye Android 2.3 ve 0.3 mp kamera ve 1.2 ghz islemci hizi ayrica 512 mb ram iyimi almalimiyim

ibo_Star

Üye
Sakın.
Tabletin özelliklere bakınca tamam ama en önemlisi batarya 1saatte wifi veya 3g interneti veya Skayp ta(skype) webcam acınca biterse anlamı yok.
-Surekli Elektrikte kullanman gerek.o paraya 50 lira ekle (250-300 lira) ufak netbook al.
-bataryayı doldur.cihazdan çıkar.Evde iste Elektrik le kullan.dısarda (okul-cafe vb..) Tam 5-7saat

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

warssraw

Üye
ya cihaz bu gün elime gelecek. Ben internette bunun 4 saatlik ömrü olduğunu duymuştum da

- - - Eklendi - - -

ya cihaz bu gün elime gelecek. Ben internette bunun 4 saatlik ömrü olduğunu duymuştum da

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Touch Resistif ekranla dokunmatik oyunlardan cok fazla keyif alabilecegini dusunmuyorum.

warssraw

Üye
şu an bimeksde reedpad 3 lite adlı üründe indirim var.android 4.0 ve işlemci hızı 1,5 ghz. onun dışında teknik özelliklerinde fark yok ve sadece 259 tl! satıçı oldum yaw

- - - Eklendi - - -

şu an bimeksde reedpad 3 lite adlı üründe indirim var.android 4.0 ve işlemci hızı 1,5 ghz. onun dışında teknik özelliklerinde fark yok ve sadece 259 tl! satıçı oldum yaw

ugur1000

Üye
gene arkadaşın tercihide bence multitouch pek önemli değil zaten galaxy iphone ipad gibi şeylerin pahalı olma nedeni kapasitif ve multitouchdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...