Firebrand wireless m778 7 Tablet Pc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Firebrand wireless m778 7 Tablet Pc
Firebrand wireless m778 7 Tablet pc arkadaslar teknosada gördüm 199 Tl ye Android 2.3 ve 0.3 mp kamera ve 1.2 ghz islemci hizi ayrica 512 mb ram iyimi almalimiyim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Sakın.
Tabletin özelliklere bakınca tamam ama en önemlisi batarya 1saatte wifi veya 3g interneti veya Skayp ta(skype) webcam acınca biterse anlamı yok.
-Surekli Elektrikte kullanman gerek.o paraya 50 lira ekle (250-300 lira) ufak netbook al.
-bataryayı doldur.cihazdan çıkar.Evde iste Elektrik le kullan.dısarda (okul-cafe vb..) Tam 5-7saat

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sakın. Tabletin özelliklere bakınca tamam ama en önemlisi batarya 1saatte wifi veya 3g interneti veya Skayp ta(skype) webcam acınca biterse anlamı yok. -Surekli Elektrikte kullanman gerek.o paraya 50 lira ekle (250-300 lira) ufak netbook al. -bataryayı doldur.cihazdan çıkar.Evde iste Elektrik le kullan.dısarda (okul-cafe vb..) Tam 5-7saat[/QU Abi tablet uzun dayaniyor en düsük 5 saat ayrica android ile sikilmamda angry birds sonra ninja fruit var rezistif ekran kötü sayilmaz videolari inceledim

warssraw

warssraw

Üye
ya cihaz bu gün elime gelecek. Ben internette bunun 4 saatlik ömrü olduğunu duymuştum da :hmmm

- - - Eklendi - - -

ya cihaz bu gün elime gelecek. Ben internette bunun 4 saatlik ömrü olduğunu duymuştum da :hmmm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Touch Resistif ekranla dokunmatik oyunlardan cok fazla keyif alabilecegini dusunmuyorum.

warssraw

warssraw

Üye
şu an bimeksde reedpad 3 lite adlı üründe indirim var.android 4.0 ve işlemci hızı 1,5 ghz. onun dışında teknik özelliklerinde fark yok ve sadece 259 tl! satıçı oldum yaw:yuru

- - - Eklendi - - -

şu an bimeksde reedpad 3 lite adlı üründe indirim var.android 4.0 ve işlemci hızı 1,5 ghz. onun dışında teknik özelliklerinde fark yok ve sadece 259 tl! satıçı oldum yaw:yuru

ugur1000

ugur1000

Üye
gene arkadaşın tercihide bence multitouch pek önemli değil zaten galaxy iphone ipad gibi şeylerin pahalı olma nedeni kapasitif ve multitouchdur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt