Firavunun laneti ensestten

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Firavunun laneti ensestten
Mısır Firavunu Tutankamon M.Ö. 1333’te henüz 10 yaşındayken tahta çıkmıştı. Sadece 9 yıl ülkeyi yönetebilen Tutankamon 19 yaşındayken ölmüştü. Tutankamon’un mumyasıyla 15 akrabasının mumyası üzerinde yapılan ve 2 yıl süren DNA analizleri ile bilgisayarlı tomografi sonuçlarına göre beyin sıtmasının kurbanı olduğu ortaya çıkmıştı.

Amerikalı profesör Dr. Howard Merkel, firavunun hastalıklarının büyük oranda ensestten (aile içi cinsel ilişki) ileri geldiğini öne sürdü. Firavunun anne ve babası kardeşti.

• Beğen
Tepkiler: Unstable01 ve emmi

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
hmm ......ilqinc.....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yuh yani anne babası kardeşmiş :oha:

emmi

emmi

Üye
kardeş bunu daha önce duymuştum. peki firavunların soyu devam ediyor bunu biliyormusun? bu sitede -gelenler- isimli bölümler var onları izlemeni tavsiye ediyorum...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu daha önce duymuştum. peki firavunların soyu devam ediyor bunu biliyormusun? bu sitede -gelenler- isimli bölümler var onları izlemeni tavsiye ediyorum...

bölüm 42 izliyorum ilginç:s

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ama çokda tatmin etmedi bilgiler beni:s

emmi

emmi

Üye
mesela hangileri? birde hepsini sırayla seyrettinmi? tabi ki herkesin dünya görüşü farklı olabilir ve inancı olmayabilirde. eğer bu konularla ilgili hz.mehdi,hz.isa ve deccalin hakkında bilgin varmı bilemem, şu bir gerçektir ki ilk insandan bu yana bizim tek düşmanımız belli ve inanki o lain hiç boş durmuyor. biraz daha dikkat edersen bölümlerin 27,28,ve sonrasında dediklerimi daha iyi anlarsın...:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tabi vardır doğruluk payı bende severim böyle şeyleri inanırımda ama o videonun hazırlanış biçimi yanılttı belki sonuna kadar izledim onu takip edelşm bu konuyu

Unstable01

Unstable01

Üye
ooooo bu cok büyük bi mesele...belki kardeş olduklarını bilmiolardı dicem ama:hmmm.. aile içi ilşkide ortaya cıkan hastalıkta cok enteresan...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
biliyorlardır ya ozamanlar daha neler oluyormuş

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yuh bee ilk kez duyuyorum berbat bir olay bu

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen arka sayfada arkadaşın verdiğ linkte ilginç:hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
● aLuvi ●;2072512' Alıntı:

O Kadar Abartılacak Gibi Deil Bu ZamanLar'da Bazı Kardeşler Evleniyo Ama Çocukları Özürlü Doğar ...

yok canım kardeşlerin evlendiğini görmedim ben

-Yaqız-

-Yaqız-

Üye
bence bunların hepsi doğru ama düşündürücü olan kaç seneden beri nasıl saklandı :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
● aLuvi ●;2073373' Alıntı:

Ney Yazıkki Halit Abi ..!

Benim Sınıftan Arkadaşımın Annesi Ve Babası Kardeş'miş ..

hadi ya:s ne kadar iğrenç insanlık dışı bir şey

bence bunların hepsi doğru ama düşündürücü olan kaç seneden beri nasıl saklandı :hmmm

saklanmamıştır bence biz bilmiyorduk:s