[FiNiTO][v50 - v51] SADECE HACKLi - AUTO ve FORMATLANABiLiR

Sponsorlu Bağlantılar

By Savliusta

By Savliusta

Üye
arkadaşlar bn bu fw yi 2 tane tele kurdum sorunsuz çalışıyor ama bi sorun var .
örneğin tcell vodafone üzerinden internete girerken sebeke yerinin orda "e" simgesi felan cıkıyordu
bu sürümü atınca o yazı gelmez oldu ama tel nete bağlanabiliyor sorun bendemi acaba ?
2 tele kurdum ikisindede sorun var..
cevabını bekliyorum

FGHT

Üye
link bozuk galiba.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bn bu fw yi 2 tane tele kurdum sorunsuz çalışıyor ama bi sorun var .
örneğin tcell vodafone üzerinden internete girerken sebeke yerinin orda "e" simgesi felan cıkıyordu
bu sürümü atınca o yazı gelmez oldu ama tel nete bağlanabiliyor sorun bendemi acaba ?
2 tele kurdum ikisindede sorun var..
cevabını bekliyorum

bu hackli sürümü kendim denemeden ve tüm özelliklerini denemeden buraya koymadım.şebeke modu 'nu gsm yapınca E harfi gelmez .GSM moduna alınca E harfi ve üzeri kesik çizgi bir an gözükür bir daha da gözükmez.Yani bağlantı kesilir ve artık internete bağlanmazsınız.E harfini görmemek normal.Ancak GSM modunda wap la bağlanırsın.Veya Çift moda gelip kullanmış olduğun GSm operatörünün internet bağlantısını ; şebeke ayarlarından çift mod a alarak açmak zorunda kalırsın.
buradaki hackli sürümler 1000 defadan faza yüklendi ve kimse de internete bağlanmadığından bahsetmedi.Sorun büyük ihtimalle kullanmış olduğunuz operatör kaynaklı.

link bozuk galiba.

Linklerin hiçbirinde bozukluk yok.Hepsi sağlam.Multiupload da hotfile ve rapidin limitleri dolmuş olabilir.Diğer seçenekleri deneyin.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım dedıklerını aynen yaptım ve hacklendı ancak iki üç pro yukledikten sonra sisx. sis. dosyalarını yuklemez oluyor yenıden baslatınca gecıyor ancak iki üç program sonra gene oluyor bunun bi çözümü yok mu?

RP+ da yamaların aktif olup olmadığnı kontrol etmelisiniz.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Tşkler dosyaları indirip kurdum Sorunsuz

By Savliusta

By Savliusta

Üye
bu hackli sürümü kendim denemeden ve tüm özelliklerini denemeden buraya koymadım.şebeke modu 'nu gsm yapınca E harfi gelmez .GSM moduna alınca E harfi ve üzeri kesik çizgi bir an gözükür bir daha da gözükmez.Yani bağlantı kesilir ve artık internete bağlanmazsınız.E harfini görmemek normal.Ancak GSM modunda wap la bağlanırsın.Veya Çift moda gelip kullanmış olduğun GSm operatörünün internet bağlantısını ; şebeke ayarlarından çift mod a alarak açmak zorunda kalırsın.
buradaki hackli sürümler 1000 defadan faza yüklendi ve kimse de internete bağlanmadığından bahsetmedi.Sorun büyük ihtimalle kullanmış olduğunuz operatör kaynaklı.

bn zaten internete bağlanamıyorum demedim neden bu simgeler cıkmıyor dedim :hmmm

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bn zaten internete bağlanamıyorum demedim neden bu simgeler cıkmıyor dedim :hmmm
Ya wap ya da gprs ile bağlanıyorsunuzdur.Aklıma başka birşey gelmiyor.Kurduğunuz 3cü parti yazılımlardan kaynaklanıyor da olabilir.Telinize soft format atıp deneyin.olmazsa hard format deneyebilirsiniz.CFW den kaynaklanan bir durum değil.

Not : Bu hackli firmware'e Rompatcher+ dan başka hiçbirşey ilave edilmedi ve orjinal firmware in hiç bir ayar ve özelliği kesinlikle değiştirilmedi.Bu CFW sıfır hata sıfır bug içermektedir.Bu yüzden kullanımlarınızdan veya yüklediğiniz programlardan kaynaklanan ama sorunun CFW den kaynaklandığı iddia edilen mesajlara artık cevap vermeyeceğim.27.09.2010

hsahin4

hsahin4

Üye
Ovi Store çalışmıyor. Sonradan yüklerkende hata veriyor. Ovi store haricinde problem görmedim.

lgul80

Üye
kardeş teşekürler yükledim fw ni şunuda düzeltseydin süper olurdu:
-Müzik Çalar Sadece E:\Music\ klasörüne atılan parçaları tarar.

mutluadam

Üye
evet fatih en son bende bunda karar kıldım :) senle başladık senle gidicez :) ama arkadaşların dediği gibi ovi mağaza açılmıyor, başka buna benzer bir fw kurmuştum ondada aynıydı. neyse halletmeye çalışıcam. çok teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

evet beyler ovi mağaza sorununu tek seferde hallettim :) bilgisayardan ovi mağazaya gittim ve orda ovi mağazayı cep telefonunuza indirin var ordan link gönderttim telefonuma ve artık tamamdır :) yalnız açılırken ikiliyor nedensebi patinaj çekiyor yani simgesine tıkladığınızda. o kadar olsun. :)

e1ektronick

e1ektronick

Üye
bir hatasida kullanmiyorum ama ses komutlarini aktiflestiremiyorum haberiniz olsun. tum ses komutlari silinmis yazilimda amac neydi anlamiyorum. :D belki bu telefonu yasli bir amca kullaniyor ve bluetooth'u kendi sesi ile acacakti, yada ahmeti kendi sesi ile arayacakti.... vs vs daha bir cok sey...

yapabilirsem ilk is olarak benim kendim icin hackli bir sistem yapmak olacak. yapilacak olan sistem dosyalarina bir kac dosya eklenecek PNHT'nin programi ile onuda ben yapabilirim galiba uydu isimli uynin anlatimiyla... (ilerde denicam bunu, yaparsam yayinlarim burda ve anlatirim..) eyvallah sagolun...

mutluadam

Üye
bir hatasida kullanmiyorum ama ses komutlarini aktiflestiremiyorum haberiniz olsun. tum ses komutlari silinmis yazilimda amac neydi anlamiyorum. :D belki bu telefonu yasli bir amca kullaniyor ve bluetooth'u kendi sesi ile acacakti, yada ahmeti kendi sesi ile arayacakti.... vs vs daha bir cok sey...

yapabilirsem ilk is olarak benim kendim icin hackli bir sistem yapmak olacak. yapilacak olan sistem dosyalarina bir kac dosya eklenecek PNHT'nin programi ile onuda ben yapabilirim galiba uydu isimli uynin anlatimiyla... (ilerde denicam bunu, yaparsam yayinlarim burda ve anlatirim..) eyvallah sagolun...

hakketen ya ses komutları yok. fatih niye çıkardın? :)

xxtantanaxx

Üye
kardesim ben kurdum cok güzel emegine saglık fakat rompacther yok bende kurulumu yanlısmı yaptım yoksa

makineeee

makineeee

Üye
Iyi günler kardeşim . Bende telefonumu bu yöntemle hackledim ama rompatchter 2 yamadan yani installserver ve open4all'i görüyor . Farklı yamalar kullanmak istiyorum ama görmüyor . Her hafızada patches klasöru oluşturdum ve içine çeşitli yamalari attım ama görmedi . Yardım edersen sevinirim

mutluadam

Üye
Iyi günler kardeşim . Bende telefonumu bu yöntemle hackledim ama rompatchter 2 yamadan yani installserver ve open4all'i görüyor . Farklı yamalar kullanmak istiyorum ama görmüyor . Her hafızada patches klasöru oluşturdum ve içine çeşitli yamalari attım ama görmedi . Yardım edersen sevinirim

bende görüyordu ama çoğu yama çalışmıyor. o 159 yamalı olanın tüm yamalarını attım ben çoğu çalışmadı. hafıza kartındaki patches klasörüne atılacak. c ye atınca görmüyor. daha doğrusu bunuda denemiştim ama ben kendim hackledim benimkinde öyle.

yukardaki arkadaşta sanırım flash öncesi hafıza kartında patches klasörü oluşturup belirtilen installserver ve openall4 yamalarını atmamış.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Genel Cevap ;
Ovistore için son kurulum dosyasını yüklemek veya telden ovi'ye girmek yeterli oluyor.Fakat Ses komutları için bir incelemem lazım CFW yi tekrardan..Ses komutlarını ben çıkartmadım.İnceleyip sonucu en kısa zamanda yazacağım.

Patchler konusunda ise nasıl yapıyorsunuz inanın anlamakta güçlük çekiyorum.Patcleri E:\patches klasörüne attıysanız ve auto ve aktif ettiyseniz her açılışta çalışacaktır. Ama 159 yamanı hepsinin birden çalışmasını istemenin mantığını anlamakta da inanın zorluk çekiyorum.Her yama her hackli CFW de çalışmayabilir.Hattâ hiçbir CFW de de çalışmayabilir.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar ; CFW'yi inceledim.OviStore'da hiç bir problem yok.
-Yapmanız gereken sadece dosyasını indirip telefonunuza kurmanız gerekiyor.
-Ses komutlarında problem tespit edildi ve düzeltildi.Şu anda ses komutları Tüm renk seçenekleri için sorunsuz olarak çalışmakta. Tüm Linkler yenilendi.
-ilk açılışta Nokia'ya gönderilen SMS iptal edildi.
-Flash atmadan önce E:\ dizinine patches klasörünü koymayı unutmayın.
-ilk açılıştan sonra installserver ve open4all yamalarını aktif ve auto yapmayı unutmayın.

e1ektronick

e1ektronick

Üye
Genel Cevap ;
Ovistore için son kurulum dosyasını yüklemek veya telden ovi'ye girmek yeterli oluyor.Fakat Ses komutları için bir incelemem lazım CFW yi tekrardan..Ses komutlarını ben çıkartmadım.İnceleyip sonucu en kısa zamanda yazacağım.

Patchler konusunda ise nasıl yapıyorsunuz inanın anlamakta güçlük çekiyorum.Patcleri E:\patches klasörüne attıysanız ve auto ve aktif ettiyseniz her açılışta çalışacaktır. Ama 159 yamanı hepsinin birden çalışmasını istemenin mantığını anlamakta da inanın zorluk çekiyorum.Her yama her hackli CFW de çalışmayabilir.Hattâ hiçbir CFW de de çalışmayabilir.

evet dostum dogru diyosun bunu olayi su sekilde gordum, bu cfw yi kullanirken 3 tane cok isime yarayan yama vardi (hani kamera video modunda kirmizi isigi iptal eden ve seceneklerde cikan en ustteki "acik uygulamalari goster"iiptal eden ve birde ses kaydi yaparken bir sinyal cikariyodu tel ara sira onu iptal eden vs) ama bu yamalarin birini megalomaniax arkadasin fw'sinde calismadigini gordum. zaten oda verdigi fw ile calisacak olan yamalari vermisti. demem o ki cok dogru diyosun atih her yama her fw'de calismayabilir deneye deneye gormek lazim ve kullanilan yamanin ne ise yaradigini bilmek lazim.

Evet arkadaşlar ; CFW'yi inceledim.OviStore'da hiç bir problem yok.
-Yapmanız gereken sadece dosyasını indirip telefonunuza kurmanız gerekiyor.
-Ses komutlarında problem tespit edildi ve düzeltildi.Şu anda ses komutları Tüm renk seçenekleri için sorunsuz olarak çalışmakta. Tüm Linkler yenilendi.
-ilk açılışta Nokia'ya gönderilen SMS iptal edildi.
-Flash atmadan önce E:\ dizinine patches klasörünü koymayı unutmayın.
-ilk açılıştan sonra installserver ve open4all yamalarını aktif ve auto yapmayı unutmayın.

iste bu cok guzel olmus fatih hocam, son duzenlemeler tam benim istedigim bir firmwareyinin hazirlandigini gosteriyo. gonderilen sms iptali guzel olmus, sms paketi olmayanlar vardi onlar icin gercekten guzel olmus, benimde sms paketimin olmadigi zamanlarda bayagi bir kredimi goturmustu bu islem gercekten tesekkurler cok guzel olmus. ses komutlarini kullanmazdim ama format atinca tum ayarlari duzenlerken farkettim, bunuda gorme yetisi az olan insanlar acisindan iyi oldugunu dusunuyorum... bir kac gun icinde ben el atacaktim sen bunlari yapmasaydin uydu isimli forum kullancisinin anlatimiyla bu hackli fw yapimina ki sen hemen eksiklikleri gorup konuyu yenilemissin isin rasgelsin, tesekkurler...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
[FiNiTO][v50 - v51] SADECE HACKLi - AUTO ve FORMATLANABiLiR

Tüm Çalışmalarımı sonlandırmış bulunmaktayım.Bu yüzden artık sizlere yardımcı olamayacağım.Hepiniz hoşçakalın.

Üst Alt