[FiNiTO][v50 - v51] SADECE HACKLi - AUTO ve FORMATLANABiLiR

Sponsorlu Bağlantılar

MetHew

MetHew

Üye
teşekkür ederim fatih ya birde bende modifikasyondan pek anlamıyorum acaba yapmam gerekn işlemlerin konuların linkini atsan olurmu biraz baktım karıştırdım orjinal Fw yi nasıl kuracagımı bilmiyorum Jaf anlatımında mı geçiyor ? şimdiden sağ ol

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıyorum. şuan telefonumda "Nokia C6 v11.0.029" yüklü. Ben v50 sürümünün benim için daha iyi olduğunu söylüyorum. bana göre geçerli sebeplerim de var. v50 de en basitinden ekranı yan çevirdiğimde sayısal konumda olan tuş takımı qwert klavyeye gerçiyordu. şimdi sayısal klavye olduğu gibi yan dönüyor. yazılımla birlikte gelen office kaldırılamıyor. (lisanslı office yüklemeyi deniyorum sistemde yüklü olduğundan yüklenemiyor.) aynı şekilde pdf dosyaları için de adobe pdf yükleyemiyorum (aynı office gibi bu da silinmiyor. sertifikalı tam sürümünü yükleyemiyorum)

C6FW.11 sürümü ile v51 tabanlı bir Firmware kullanıyorsunuz. artık v50 ye dönmenizin imkanı yok.Sorunuz hakkında C6FWkonularını takip ederseniz orada daha çabuk cvp bulabilirsiniz.
Lisanslı office ve adobe kullanabilmeniz için; yüklemiş olduğunuz CFW yi yapan kişi bunlara ait dosyaları çıkartması gerekirdi.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...simple-style-3x4-4x5-hack-mod-jaf-390971.html

Üstteki linkte bulunan;bana ait C6FW.v11 yüklerseniz office ve adobe yi sorunsuz yükleyebilirsiniz.Fakat C6FW modlu bir CFW kullanacaksanız klavye olayını kabulleneceksiniz.belki bu durum için ileride bir yama çıkabilir.Fakat şu anda bu şekilde kullanacaksınız.

C6FW.v11 için yeni bir modlu CFW çıkartmayı düşünüyorum.şu an ne zaman çıkartacağım konusunda bir süre vermiyorum.

teşekkür ederim fatih ya birde bende modifikasyondan pek anlamıyorum acaba yapmam gerekn işlemlerin konuların linkini atsan olurmu biraz baktım karıştırdım orjinal Fw yi nasıl kuracagımı bilmiyorum Jaf anlatımında mı geçiyor ? şimdiden sağ ol

Mod konusu ile ilgileniyorsanız Forum DH C6FW.v11 Simple Style konumun 5-6-7 ci sayfalarını takip etmeniz gerekiyor.orjinal FW kurmak için sadece modlu dosyayı orjinali ile değiştirmeyeceksiniz.gerisi normal JAF flash atımı ile aynı.konularımın ilk sayfalarında JAF anlatımları var.veya forumda paylaşılmış bi çok JAF anlatımından biri size yol gösterecektir.

snadboy

Üye
5800 Navi için olan RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx yok bunda?

MetHew

MetHew

Üye
sağ ol fatih birde şimdi ben bu sadece hackli diye biliyorum şimdi bu benim bu yükleyecegimde yan çevirdiğimde qwert falan çıkmayacak mı ? yoksa arkadaşın bahsettiği başka bir şey mi ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Evet yok.navi için hazırlamadım.yükleme yapacaksanız ;istediğiniz herhangi bir hackli dosyanın adını RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx olarak değiştirip flashlayabilirsiniz.en uygunu sizin için siyah olanı.

sağ ol fatih birde şimdi ben bu sadece hackli diye biliyorum şimdi bu benim bu yükleyecegimde yan çevirdiğimde qwert falan çıkmayacak mı ? yoksa arkadaşın bahsettiği başka bir şey mi ?

birşey değil kardeşim.bu hacklerde yan qwerty klavye var.arkadaş C6 ları sorduğundan ona cvp yazmıştım.o cvbın sizinle ve buradaki hackli dosyalarla bir ilgisi yok.:oke:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Gerçekten güzel olmuş.Fazla modifiye ile baş ağrıtmayan bir Firmware.Teşekkürler.:oke:

aegeantr

Üye
peki fatih arkadaşım bu fw de performans iyileştirmeleri mevcut mu yani ram miktarı olsun tel hafıza olsun önbellkeleme olsun vs

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
MetHew

MetHew

Üye
ya fatih eline sağlık çok sağ ol ama benim jafla ilgili sorularım vardı yanıtlamıyorlar bi bakıversen olur mu bu resimde use ini seçeneği işaretli deil ama bi sonraki adımda

sonraki adım

burda işaretli yardımcı olmadılar ne yapacam şimdi işaretliym mi dursun mu ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ya fatih eline sağlık çok sağ ol ama benim jafla ilgili sorularım vardı yanıtlamıyorlar bi bakıversen olur mu bu resimde use ini seçeneği işaretli deil ama bi sonraki adımda

burda işaretli yardımcı olmadılar ne yapacam şimdi işaretliym mi dursun mu ?

use ini seçeneğini işaretlemeden alttaki adım zaten çıkmaz.önceki adımda use ini seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor.Ayrıca ilk olarak OFFLiNE seçin ve normal mode ve factory settings seçeneklerini ardından da use ini yi işaretleyin.Teliniz flash sonrası kendiliğinden açılacaktır.

MetHew

MetHew

Üye
Beyler Flashlamadan önce hafıza kartını formatlayın yada sistem dosyalarını silin denmiş ben data sys system private cities ne varsa sildim :D sonra flahladım şimdide depolama ile bagladıgımda bilgisayar kartı görmüyor ne yapamam lazım yardım edin :D acaba bu cities ve privateyi silsek birşey olur mu :D

salkin

salkin

Üye
kardeşim fw yazma ile ilgili bir sorunum var msn verirsen yada eklersen çok iyi olcak yardımını bekliyorum.. [email protected]

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
bunlar orj sürümün sadece hackli hali mi yoksa edit değişiklik vs varmı ?

keansue

keansue

Üye
Arkadasım dedıklerını aynen yaptım ve hacklendı ancak iki üç pro yukledikten sonra sisx. sis. dosyalarını yuklemez oluyor yenıden baslatınca gecıyor ancak iki üç program sonra gene oluyor bunun bi çözümü yok mu?

TPLay

TPLay

Üye
Arkadasım dedıklerını aynen yaptım ve hacklendı ancak iki üç pro yukledikten sonra sisx. sis. dosyalarını yuklemez oluyor yenıden baslatınca gecıyor ancak iki üç program sonra gene oluyor bunun bi çözümü yok mu?

Herhalde siz bluetooth ile gelen dosyaları yükleyemiyorsunuz.sadece hackli olduğundan böyle bir md düzenlenmesi yapılmamış demek ki.Nokia firmware ait problemlerin olması normal.

keansue

keansue

Üye
Herhalde siz bluetooth ile gelen dosyaları yükleyemiyorsunuz.sadece hackli olduğundan böyle bir md düzenlenmesi yapılmamış demek ki.Nokia firmware ait problemlerin olması normal.
Yok ara kablo ile bilgisayara taktım sonra oviyi yukleyektım yarısına kadar doldu 'Bilinmeyen hata -3' dedi sonra bi kac dosya daha yuklemeye calıstım yuklenmedı Dosya Bozuk dedi yeniden başlatınca geçti ancak gene bi kaç dosya yükleyemeyince aynı sorun cıkıyor

alt132

alt132

Üye
hocam 5800 navi için hangi rengi yüklemek lazım

TPLay

TPLay

Üye
hocam 5800 navi için hangi rengi yüklemek lazım

Evet yok.navi için hazırlamadım.yükleme yapacaksanız ;istediğiniz herhangi bir hackli dosyanın adını RM-356_51.0.006_C04_prd.rofs3.fpsx olarak değiştirip flashlayabilirsiniz.en uygunu sizin için siyah olanı.
fatih bir önceki sayfada açıklamış.sizin için de geçerli.

BurtiBurak

Üye

buferhn0625

Üye
KARDES BUNUda cs6 qibi mi kurcaz bu v51 nasıl kuracaz bı yardımcı olsan ?

Üst Alt