5800 kullanıyorum. şuan telefonumda "Nokia C6 v11.0.029" yüklü. Ben v50 sürümünün benim için daha iyi olduğunu söylüyorum. bana göre geçerli sebeplerim de var. v50 de en basitinden ekranı yan çevirdiğimde sayısal konumda olan tuş takımı qwert klavyeye gerçiyordu. şimdi sayısal klavye olduğu gibi yan dönüyor. yazılımla birlikte gelen office kaldırılamıyor. (lisanslı office yüklemeyi deniyorum sistemde yüklü olduğundan yüklenemiyor.) aynı şekilde pdf dosyaları için de adobe pdf yükleyemiyorum (aynı office gibi bu da silinmiyor. sertifikalı tam sürümünü yükleyemiyorum)
C6FW.11 sürümü ile v51 tabanlı bir Firmware kullanıyorsunuz. artık v50 ye dönmenizin imkanı yok.Sorunuz hakkında C6FWkonularını takip ederseniz orada daha çabuk cvp bulabilirsiniz.
Lisanslı office ve adobe kullanabilmeniz için; yüklemiş olduğunuz CFW yi yapan kişi bunlara ait dosyaları çıkartması gerekirdi.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...simple-style-3x4-4x5-hack-mod-jaf-390971.html
Üstteki linkte bulunan;bana ait C6FW.v11 yüklerseniz office ve adobe yi sorunsuz yükleyebilirsiniz.Fakat C6FW modlu bir CFW kullanacaksanız klavye olayını kabulleneceksiniz.belki bu durum için ileride bir yama çıkabilir.Fakat şu anda bu şekilde kullanacaksınız.
C6FW.v11 için yeni bir modlu CFW çıkartmayı düşünüyorum.şu an ne zaman çıkartacağım konusunda bir süre vermiyorum.
teşekkür ederim fatih ya birde bende modifikasyondan pek anlamıyorum acaba yapmam gerekn işlemlerin konuların linkini atsan olurmu biraz baktım karıştırdım orjinal Fw yi nasıl kuracagımı bilmiyorum Jaf anlatımında mı geçiyor ? şimdiden sağ ol
Mod konusu ile ilgileniyorsanız Forum DH C6FW.v11 Simple Style konumun 5-6-7 ci sayfalarını takip etmeniz gerekiyor.orjinal FW kurmak için sadece modlu dosyayı orjinali ile değiştirmeyeceksiniz.gerisi normal JAF flash atımı ile aynı.konularımın ilk sayfalarında JAF anlatımları var.veya forumda paylaşılmış bi çok JAF anlatımından biri size yol gösterecektir.