o.basar86
Üye
Böyle birşey olmaması lazım.Ben de sizinle aynı CFW yi kllanıyorum şu anda ve böyle bir sorun yok.Hafıza kartındaki tm mp3 lerimi görüyor.
Bir de Hafıza kartınıza Attachments klasörü açıp zil sesi yapmak istediğiniz MP3 leri oraya toplayarak dener misiniz ?
Böyle birşey olmaması lazım.Ben de sizinle aynı CFW yi kllanıyorum şu anda ve böyle bir sorun yok.Hafıza kartındaki tm mp3 lerimi görüyor.
Bir de Hafıza kartınıza Attachments klasörü açıp zil sesi yapmak istediğiniz MP3 leri oraya toplayarak dener misiniz ?
bana ilk mesaj çok karışık geldi en günceli ilk sıraki dosyamıdır 5800 için
[16.10.2010][C6-2HS & OViMAPS 3.06 İNCLUDED]
bu dosyadakileri indirip kursam olurmu en güncel sürüm şuan için bu mudur
Tabi hemen deneyeceğim. Sonucu şimdi buraya yazarım..
--------------- Ekleme ---------------
Tamamdır hocam. Şimdi hallettim. Hafıza Kartına Music adlı bir klasör açıp şarkılarımı onun içine attım. Şu anda görüyor şarkılarımı. Desteğiniz için çok teşekkürler
Daha yeni yaptık kardeşim ya işte bir hafta oldu yenice ; fırın hesabı her saat CFW mi çıkarıcameyvallah güzel olmuş yeni fw yapmayı düşünüyormusun ?
arkadaşlar bu T9 dosyalarını "c" ye mi "z" ye mi atıyoruz. "z" ye x plorer den müdahale edemiyorum.
dostum sen ciddi misin. yanlış okumadım değil mi 5800'ın t9 u port edildi mi yani
Evet kardeşim , biroltr kardeşim halletti bu işi de.birçok kelime çalışıyor ama , bazı kelimeler yine çalışmıyor.Örneğin ; sağol-naber-manyak-bukelemun.çalışmıyor.Sağ ol - ne haber çalışıyor.Ama ne olursa olsun eskisinden daha iyi halde şu anda .
Bu arada yükleme yapacaksan ovimaps lilerden birini yükle,ovimapssiz seçeneklere T9 yeni yükledim ve uploadları henüz bitmedi.peki deniyorum. biroltr arkadaşıma da sonsuz teşekkürler
Çok harika bi FW olmuş Saolasın Sıfır hata
Bu arada yükleme yapacaksan ovimaps lilerden birini yükle,ovimapssiz seçeneklere T9 yeni yükledim ve uploadları henüz bitmedi.
teşekkürler kardeş emeğine sağlık 5800 dan port edilmiş t9 dosyalarını upload edebilirmisin karde n97 telefonuma eklemek istiyorum şimdiki t9 hiç iyi değil mesajla yada burdan link verirseniz çok sevinirim
Hiç bir mecburiyetimiz olmamasına rağmen burada sizler için emek harcıyoruz.Biraz da siz çaba gösterin de neler yapabileceğinizi görelim.hala aynı t9 h,ç b, keli,me değişmemiş
YARDIM..!!! YÜKLEMEYİ YAPTIM FAKAT... telefon açılması hatalı. satıcınızla görüşün yazıyor. LÜTFEN YARDIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?