Souldreath
Üye
çok harika bir cfw olmuş dokunmatik hassasiyetinden telefon hızına dün gece deneyebildiğim kadar her şeyi denedimoldukça güzel. Fakat bugün bir şey farkettim yer imlerinden maxicep veya bazı mobile olmayan her hangi bir siteye girince bir süre sonra programdan atıyor. Bir tek bende oluyorsa çözümü ne olabilir?
--------------- Ekleme ---------------
Yabancı bir forumda sorunuma cevap buldum arkadaşlar sorun java olayının enable olmasından kaynaklanıyormuş eski java sürümünde böyle bir sorun oluyormuş java yı disable yaptıktan sonra oldukça hızlı bir şekilde maxicep e girebildim atmadı ve dolaşabiliyorum...
java 2.1 betayı indirdim fakat yine javayı açınca problem :S kapatınca gezebiliyorum...
kendi browserınına girdikten sonra ayarlar genel de java yı kapatabilirsiniz yaklaşık 15-20 mb java update yaptım ama yine enable yapınca maxicep e falan girmiyor site tam yüklenirken çat die atıyor... Bilemedim belki sadece ben de böyle bir sorun oluşmuştur.
java tabanlı nesneler çalışmaz kapatınca...
verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum. modifiyeyi geçince kendi telefonumda dener ve sonucu yazarım burda bizde de yaşanacakmı?
Ekran görüntülerine baksak güzel olur Türkçe bir şekilde ...
Bu dosya telin ilk açılışı için gereken bir dosyanın isminin değiştirilmiş halibirşey sormak istiyorum, fatih kardeş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda cevap verirler. modifiyeyi incelerken (rofs3) system\bin klasörünün içinde f@tihsecurepreinstaller.exe diye bir dosya olduğunu gördüm. bu dosya nedir? şimdiden teşekkürler
Yükleyeceğim.Çok yoğun olduğum için henüz fırsat bulamadım.En kısa zamanda yükleyeceğim.tşk . ekran görüntüleri biran önce eklenirse daha iyi olur...
Klavyede "_" karakteri boş görünüyor.
Ama dokunduktan sonra yazılmış olarak görünüyor.
DH'de özel mesaj atmıştım farketmedin sanırım
Ekran görüntülerine baksak güzel olur Türkçe bir şekilde ...
resimde v50 olarak görünüyor eski anlatımın resimlerini koymuş o yüzden milletin kafası karışmasın diye söyledim
@fatih eline sağlık teşekkürler. Birşey sorcam Benchmark programıyla CPU hızı ölçtünüzmü. Acaba kaç ? Çünkü senin diğer firmware dosyanda 470'in altına düşmüyodu bazen 531 e kadar çkıyodu. Buda hızlımı onun kadar ? Bide resimleri ne zaman yükleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?