yigarim
Üye
Tele flash atarken bilgisayarınızda ovisuite programı açıksa ; tel açıldığında "PC Suite" ile bağlı diyecek elbette.Başka ne demesini bekliyordunuz.ovisuite programını flash atarken kapatmanız gerekirdi.Bu şekilde flash atarsanız hangi cfw yi denerseniz aynı uyarıyı alacaksınız.Bu bir sorun değil ki zaten.
Şüphelendiğin bir program varsa sil biir de öyle dene.olmazsa yeniden flash at telefona bence.Hafıza kartını da biçimlendirmeyi unutma.Bazı yüklenen programlar bu tür sorunlara sebep olabiliyor.Ben anlatamadım galiba Telefon bilgisayara bağlı değilken diyorum sayın hocam.
İllaki bilgisayara bağlı olduğu zaman neyi seçtiysen o şekilde bağlı diyecek.
İkincisi kapalı telefona flash atıyorsun pc suitle ne işin var niye açık olsun. Hadi açık olsun diyelim USB kablosunu çektiğin zaman bağlantı kesildi yada bağlı değil demesi gerekmez mi? Usb bağlı olsada bağlı yazıyor omasa da bağlı yazıyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum..
Dün başka bi 5800 a yükledim hiç bir sorun yok.Bağlantılardan USB ye bakıyorum "BAĞLI DEĞİL" yazıyor.
Ama benim telefonda bağlantı türünü yazıyor. (Bilgisayara bağlı değilken)
Ayarlar-bağlantı-bağlantı yöneticisinden sonlandırma denedin mi ?Olmuyor ya denemediğim şey kalmadı. USB bağlı değil dedirtemedim bir türlü.
Kardeş ben 5800xp ye bu programı yükleyeceğim ama flaş nasıl atılır. birde bazı dosyaları c klasörü içerisine at diyorsun c klasörünün içini açamıyorum ki atayım yani ben bu konularda yeterli bilgi sahibi değilim Fatih kardeşim veya biri yardım etsin MAİL ADRESİM dudusoglu@hotmail.com acil bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
pardon birde bunu yükleyince telefon hackli duruma geliyormu
aynenarkadaşlar , flash a tıkladıktan sonra "evet" dedikten sonra telefonun açma kapama düğmesine ( telefon kapalıyken ) 2-3 saniye basıyorum . "telephone not found " diyor . telefonu bulmuyor .lütfen yardım edin !!
güzel kardeşim arkadaşlar sana yardımcı olmak istiyor,sen kızıyorsun bak fatih arkadaş sana telefonun offline değil demiş zaten dikkat eder ve acele etmezsen herşey hallolur,ve ben resimden de görüyorumki v5.0'yi seçiyorsun dikkat et yüklediğin v5.1 değil v5.0 gözüküyor
Fatih kardeş öncelikle tesekkurler. Fakat verdigin işlem kaydı silme programına ulasamıyoruz bu konuda bana yardımcı olursan ınan ömur boyu dua edıcem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?