Bugün başladık yaw ne bitmesi :agla pardon pardon....:aman2:
researcher Üye Konu Sahibi van_hoijdonk' Alıntı: Bugün başladık yaw ne bitmesi Genişletmek için tıkla ... pardon pardon....
van_hoijdonk Emekli Yönetici Şu vadi bitse tarihe başlayacam. Yarın tarih var ve dün gece uyumadım, uykusuzum.
van_hoijdonk Emekli Yönetici 250 Sayfa tarih okudum saat 03.20. Ölüyorum uykudan. 12.30'da sınavım var. Umarım kalkabilirim. :S
van_hoijdonk Emekli Yönetici Sanırım bugün bilgisayar girdi, ya da biz bilgisayar sınavına girdik. Pek çözemedim ama
van_hoijdonk Emekli Yönetici Yarın işletme yönetimine giriş sınavım var. Çalışıyoruz. Cumartesi matematik, salı ispanyolca var. İlk 2 sınavın sonucu geldi. Türkçe B, Tarih B+
Yarın işletme yönetimine giriş sınavım var. Çalışıyoruz. Cumartesi matematik, salı ispanyolca var. İlk 2 sınavın sonucu geldi. Türkçe B, Tarih B+
researcher Üye Konu Sahibi van_hoijdonk' Alıntı: Yarın işletme yönetimine giriş sınavım var. Çalışıyoruz. Cumartesi matematik, salı ispanyolca var. İlk 2 sınavın sonucu geldi. Türkçe B, Tarih B+ Genişletmek için tıkla ... Ben hic gece calismamistim acaba yanlis mi yapmisim...
van_hoijdonk' Alıntı: Yarın işletme yönetimine giriş sınavım var. Çalışıyoruz. Cumartesi matematik, salı ispanyolca var. İlk 2 sınavın sonucu geldi. Türkçe B, Tarih B+ Genişletmek için tıkla ... Ben hic gece calismamistim acaba yanlis mi yapmisim...
van_hoijdonk Emekli Yönetici Bilgisayar'ın sonucu da geldi B+. Bugün işletme bitti, artık cumartesi matematik ve salı ispanyolca ile kapatıyoruz.
Bilgisayar'ın sonucu da geldi B+. Bugün işletme bitti, artık cumartesi matematik ve salı ispanyolca ile kapatıyoruz.
van_hoijdonk Emekli Yönetici 2.80 ortalamam vardı, bu dönem 2.62'ye düşüyor. Benim için önemli olan 2.00'ın altına düşmemesi. Malum burs
2.80 ortalamam vardı, bu dönem 2.62'ye düşüyor. Benim için önemli olan 2.00'ın altına düşmemesi. Malum burs