Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Final ! Ultimate SpeedX C6v20-5800 v52.0.101 Yüksek Performans-Gerçek Hız-Uzun Batarya-60 MB Ram
Sponsorlu Bağlantılar
freddy__51
Üye
ya bu yazılımda internetle alakalı bişye girdiğim zaman telefon dunuyo oviye giremiyom
Ali Emre Çirik
Üye
kandırma fw yükledim sonra V52.007 yüklüyorum tel açılmıyor
evet bende oluyor dikkat li yap V52.007 yazılları 52.0.101 olarak değiştir C00 Rosf2 ve Uda DOsyalarındakşi V52.007 yazılları 52.0.101 olarak tanımla olacaktır
frey29
Üye
millet beni dinleyin 5800 hacklemeyın telefon çöküyor 3 veya 4 ay sonra c6cfw sakın yapmayın yedek flas sadece serviste var kvk veya genpa tel elinizde oyuncak olarak kalır servis
millet beni dinleyin 5800 hacklemeyın telefon çöküyor 3 veya 4 ay sonra c6cfw sakın yapmayın yedek flas sadece serviste var kvk veya genpa tel elinizde oyuncak olarak kalır servis
kardeş ben indirmiştim zaten de pürüzler giderilip yeniden yayımladın mı ( mesela java oyunları c ye kuruluyor ) yoksa halen aynı mı ona göre aynı şeyi indirmeyeyim bi daha
kardeş ben indirmiştim zaten de pürüzler giderilip yeniden yayımladın mı ( mesela java oyunları c ye kuruluyor ) yoksa halen aynı mı ona göre aynı şeyi indirmeyeyim bi daha