Ferzan
Üye
-
Konu Sahibi
-
allah razi olsun abi eline sağlık hızına yetişemioz yhauf ^_^
tesekkürler
ovi haritayı güncelleme yapınca c deki hafıza 45 mb'a düştü. Acaba bu normalmi.
allah razı olsun kardeş ellerine sağlık modifiye yazılım çok güzel olmuş.fakat abi benim telefon fena yavaşladı ve özellikle dikkat ediyorum alarımını kurduğumda telefon sürekli donuyor bu neden olabilir.yapabileceğim bişey varmı.çalışmalarının devamını dilerim.
kardeşim ellerine kollarına sağlık
kardeş modfiyenin içeriğinden kaynaklı bir durum olabileceğini sanmıyorum çünkü ben kaçgündür kullanıyorum ve kullanan arkadaşlarda var zorun olduğu belirtilmedi hiç bende de hiç sorun çıkması flash attınca telefon açılır yaklaşık 2 dk ellemeyin ve sonra yeniden başlatın sorun olabileceğini sanmıyorum ve tabi konu başlığında da belirtmişim flash atmadan önce silinecek klasörleri silin diye sys system private resource <
--------------- Ekleme ---------------
rica ederim...
modifiyeler içinde en iyisi bu olmuş ( hepsini denedim ) üstad, telefondan şimdi zevk almaya başladım, gerçekten teşekkürler....saygı ve sevgiler...
temanın adı prestige solace imiş. malesef bunu öğrenmek için eski rofs dosyasını extract leyip temanın parçalarını bulup bir programla birleştirmek durumunda kaldım
bir sorun farkettim ovi mağazasına giremiyorum. hiç açılmıyor uygulama. birde bahsettiğim tema mavi-gri arası bi renkti ögeleri seçme rengi de sarıydı bulabilirsek sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
bilgisayardan ovi mağazasına girip ordan telefona ovi mağaza indirme linkini gönderdim.yükledim şimdi açıldı. son sürüm yok demek ki içinde. Bu sırada temayı hala bekliyorum
Ovi mağaza için cepten google'a ovi store download yaz ve orjinal sitesinden indir. Yükleme bitince ovi ye girip ordanda flash açma programını indir.bende de aynı sorun oldu. ama ovi mağazasında ovi mağaza indirme linkini bulamadım.
eski modifiyede kamera flaşını açma programı vardı. sanırım bunda yok. programın kendisini bulup kurmaya çalıştım. yemiyor
çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?