Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.Bölümü yükledim arkadaslar. Hepsi benim uğraşım emek var. Beğen
ChavRash
Emekli Yönetici
Bunlar çok büyük değil mi telefon ekranı için?
-omer-
Üye
Konu Sahibi
biraz öyle oldu,oldu bittiye getrdm bi deneyin ima....ackten yükledgm icin ayarı yapamadm istersenz .rar olarak atarm bi de Ana ekran>Secenekler>Duvar kağıdını değiştir diyerek secersenz otomatik olark ayarlıyor boyutları
atakand56
Üye
süper bunlar adamim bende indirdim c6-01 e oldu.
najanaja
Üye
ne yani şimdi bende anna yüklü deil ben kullanamazmıyım bunları duwar kağıdı olarak. Şaka bi yana kendinizi iyice anna ya kaptırmışsınız walla duwar kağıdının anna için olduğunu ilk defa duyuyom. Artık herşey anna ya... Paylaşım için teşekkürler. Yanlış anlama sadece başlık saçma geldi.
-omer-
Üye
Konu Sahibi
annada menü geçiş efektleri farklı oldgu için resimler bütün gbi gözüküyo hocam ondan dolayı
najanaja
Üye
haaa anladım anna mız olmadığı için bilmiyoz tabi millet anna yı bile geçti belle den bahsediyo havasını atıyo biz anna ya bile hasret kaldık çok merak ediyom walla nasıl olduğunu gelsin atık yaaa.
-omer-
Üye
Konu Sahibi
al benden de o kadar
GULSEHIRLI
Üye
Bu nasıl bi adalet? Türkiyede ilk defa "Kefalet" uygulanarak Sadri Şener serbest kaldı. Şimdi de Sadri Şenerin yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı! Aziz Yıldırım önce ŞİKE'den içeri alındı ama şimdi devam eden dava da ŞİKE değil TERÖR ÖRGÜTÜ kurmak diye geçiyor! Uefa sitesinde Fenerbahçeye 18. şampiyonlugu eklerken Şampiyonlar Ligine TS'yi alıyor. Nerde Adalet?
DarAğacığında Olsak son sözümüz FE-NER- UEFA ADALETİN ANNA'sını BELLE'di BİZDE BU GÜNCELLEME TÜRKİYEYE NİYE GELMİYOR DİYE BEKLİYORUZ KARDEŞ..
Bu nasıl bi adalet? Türkiyede ilk defa "Kefalet" uygulanarak Sadri Şener serbest kaldı. Şimdi de Sadri Şenerin yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı! Aziz Yıldırım önce ŞİKE'den içeri alındı ama şimdi devam eden dava da ŞİKE değil TERÖR ÖRGÜTÜ kurmak diye geçiyor! Uefa sitesinde Fenerbahçeye 18. şampiyonlugu eklerken Şampiyonlar Ligine TS'yi alıyor. Nerde Adalet?
DarAğacığında Olsak son sözümüz FE-NER- UEFA ADALETİN ANNA'sını BELLE'di BİZDE BU GÜNCELLEME TÜRKİYEYE NİYE GELMİYOR DİYE BEKLİYORUZ KARDEŞ..
2 yıldır üyeyim Bugüne kadar hiç bi takım için kötü bişey söylemedim burda!! ve burda holiganlıkda yapmıyorum! eğer böyle bişey söylemek istiyorsan doğru yerde söyle burası doğru yer değil!
carbon_o7
Üye
İstiyen istediğini yazsın kardeşim ne karışıyonuz.