Film İndir (Mağazada) (Extra Dolu)

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Filmleri nereye kaydediyo sadece telefon hafızasıysa l820 de kullanışlı olmaz

hasansen_83

hasansen_83

Üye
şimdi diğe r programa 3 tl verdık bunada 4 verıcez bır sonrakı programa allah bilir kaç para verıcez bunalrın hepsı bı arad olanı yokmu y a bır kere verelım para oyle kullanalım

blackss

Üye
Adam o kadar emek harcamış ve bu harcadığı emeğin mağazada eşi benzeri yok bence mâkul fiyat ben yapsaydım 5 lira alırdım

hasansen_83

hasansen_83

Üye
tmmkardeşim de oncekı uygulamaya 3 tl verdık buna 4 verıcez belkı bı sonrakıd e cıkar benım demek ıstedığım ayrı ayrı para verıcemıze yokmu bunların hepsı bı arada olanı onuna buna para vermıyelım toptan bı kere verelımbı programa

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Güzel gibi hafıza problemi halloldugunda alırım

komando04

komando04

Üye
tmmkardeşim de oncekı uygulamaya 3 tl verdık buna 4 verıcez belkı bı sonrakıd e cıkar benım demek ıstedığım ayrı ayrı para verıcemıze yokmu bunların hepsı bı arada olanı onuna buna para vermıyelım toptan bı kere verelımbı programa

sende haklısın abi ama bu seferde pahalı olur yine aynı olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yalnız telif haklarından dolayı ileride sıkıntı doğabilir ve mağazadan kaldırılabilir.
Geçenlerde mağazada "Film Matik" diye ücretsiz bir uygulama görmüştüm.
Hemen hemen buna benzer işlevleri vardı. (İzleme, İndirme v.s)
Ancak şu an aramalarda çıkmıyor.
Eğer geliştirici kendi isteğiyle kaldırmadıysa, Microsoft tarafından kaldırılmış olabilir.
Veya geliştirici kendisine iletilen bir uyarıyla kaldırmış da olabilir. :hmmm

Umarım telif yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamazsın, tekrar eline sağlık.
:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O vakit en baştan yayınlamazlar diye düşünüyorum Özgür. :hmmm

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler beyler. hasansen_83 arkadaşım haklısın katılıyorum sana, ama daha önceden planlanmış bir uygulama zincirinin ürünü değil bu uygulamalar. Film izle'yi yaptığım zaman hiç aklımda yoktu indirme olayı. Daha sonradan indirme olayını acaba izlemenin içine mi eklesem diye düşündüm ama bu indirme programı çok kapsamlı kod sistemi olduğundan dolayı film izle ile birleştirmek baya sıkıntı olacaktı.

Telif konusunda ise bende endişeliyim, Yalnız "filmmatik" programını indirip bende inceledim. O programı yazan arkadaşlar filmleri direk başka film sitelerinin sunucusundan çekmekteydi büyük ihtimalle site sahipleri uyarı yapmıştır geliştiriciye. Benim programda ise filmleri başka sunucudan çekmek yerine kendi kiraladığım sunucu üzerinden çekiyorum. Yani filmleri sitelerden indirip kendi sunucuma yüklüyorum, sizde kendi sunucumdan filmleri indiriyorsunuz. Ama dediğim gibi tam olayı bilmiyorum bekleyip göreceğiz artık.

komando04

komando04

Üye
inşallah bir sorun ile karşı karşıya kalmayız gerçekten güzel olacak uygulama daha ilerde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
muyap farkedip microsoftla iletişime gecene kadar sorun olmaz. O da yerli filmler icin gecerli.

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Umarım bir problem çıkmaz :) Şuanda süper bir şekilde geliştiriyorum. Bu hafta sonuna kadar film sayısını baya arttırmayı planlıyorum. Bu arada alan arkadaşlar uygulamayı değerlendirirse çok sevinirim.

komando04

komando04

Üye
Umarım bir problem çıkmaz :) Şuanda süper bir şekilde geliştiriyorum. Bu hafta sonuna kadar film sayısını baya arttırmayı planlıyorum. Bu arada alan arkadaşlar uygulamayı değerlendirirse çok sevinirim.

eline sağlık kardeşim inşallah bir problem çıkmaz,yeni filmlerini bekliyoruz inşallah

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Emeğiniz için teşekkür ederim programı satın aldım fakat Sdcarda kayıt edilme olayı olmazsa olmazı bu işin ilerleyen zamanlarda çözülürse süper olur :)

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Aldığınız için teşekkür ederim desteğiniz içinde. Bu konu için hummalı bir çalışmaya girdim yeni güncellemede skydrive ve sdcard olayını çözmeyi umuyorum tekrardan teşekkürler desteklediğiniz için.

komando04

komando04

Üye
evet kardeşim inşallah ilk güncellemede bu filmleri taşıma olayını çözersin inşallah

komando04

komando04

Üye
güncelleme ne zaman geliyor kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu uygulamadan ümidi kesmeli miyiz?

Üst Alt