Film Hector programı ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Programı silmeden önce diğer 3.9gb gereksiz ve silinebilir dosyalar 370 mb dı .Programı sildim tekrar girdim diğer 3.1 GB a düşmüş silinebilir dosyalar 1.4 gb dı sildim tekrar 370 mb a indi

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi
Programı silmeden önce diğer 3.9gb gereksiz ve silinebilir dosyalar 370 mb dı .Programı sildim tekrar girdim diğer 3.1 GB a düşmüş silinebilir dosyalar 1.4 gb dı sildim tekrar 370 mb a indi
Bende programı kaldırmak bi fark yaratmamıştı ama garip:hmmm

inferno

Üye
muzik+videolar bölümünden videolar bölümünü kontrol ettiniz mi belki ordan silebilirsiniz ?

darkwaters

Üye
    Konu Sahibi
muzik+videolar bölümünden videolar bölümünü kontrol ettiniz mi belki ordan silebilirsiniz ?

yok o bölümde herhangi bi değişiklik görünmüyor sen söyleyince ne olur ne olmaz diye baktım orada olacağını düşünmesem de umut gönlün ekmeği :D

KacakMazot

KacakMazot

Üye
programi yapan arkadasa mail attim doncem ben sana doncem dedi, ve dondude bu konuda dediki,

videolar birdahaki sefere hizli bir sekilde acilabilmesi icin surekli depolanir bu yuzden hafiza sorunu yasanir. Microsoft guvenlik sebebiyle dosya okuma yazma izni vermedigi icin bu dosyaya mudahale etmek mumkun degildir. bunu microsoftun hatasi olarak nitelemek daha dogrudur. ve film indirme ucretli surume gelecek fakat yukaridaki aksakliktan dolayi gecikme yasandi... stop.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
diğer bende de 4 gb oldu

pirenuri

pirenuri

Üye
Şimdi de 5 GB diğerim olmuş . Ah microsoft ah boştan yere 5 GB alanı kullanamıyorum

Üst Alt