Film Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

x-scarface

x-scarface

Üye
Konu sahibi kimse ona dedim :zzz:

Türe

Türe

Üye
Hani bize reiz ? sopa:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
MrExpert

MrExpert

Üye
Benim sevmediğimde şu öyle arşivciler var adam filmi indiriyor izlemeden arşive atıyor ve bir dahada açıp izlemiyor unutuyor ben genelde izlerim beğenirsem saklarım beğenmez isem silerim Bu insanlardaki arşiv yapma hevesini bir türlü anlayamadım yok o yok bu yokşu belkide 2 sene sonra yüzüne bakmayıp yer kaplıyor diye sileceksiniz... :hmmm

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben genelde filmleri 700 mb halde indiriyorum çok iyi olmuyor kalitesi ama yinede iyi malum hard disk küçük

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Benim sevmediğimde şu öyle arşivciler var adam filmi indiriyor izlemeden arşive atıyor ve bir dahada açıp izlemiyor unutuyor ben genelde izlerim beğenirsem saklarım beğenmez isem silerim Bu insanlardaki arşiv yapma hevesini bir türlü anlayamadım yok o yok bu yokşu belkide 2 sene sonra yüzüne bakmayıp yer kaplıyor diye sileceksiniz... :hmmm

Saygı duyarım efendim görüşüne

- - - Eklendi - - -

Afyonda iste disk'i getireyim sana Muttin

Türe

Türe

Üye
Oo saygılar abim :ehe 12 gb dedin di mi :hmmm Seneye lazım olacak :ehe Malum sınavdan sonra pc den kalkmıcam :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Oo saygılar abim :ehe 12 gb dedin di mi :hmmm Seneye lazım olacak :ehe Malum sınavdan sonra pc den kalkmıcam :ehe

The Dark Night Rises var 12 gb. Yüzüklerin efendisinin üçlemesi vardı 45 gb silindi :zzz:

Türe

Türe

Üye
:oha: Ben yeni pc mi alayım da inş. Akarız abim :eller: