Fileserve Saçmalığı Bir Film İndiremedim :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Fileserve Saçmalığı Bir Film İndiremedim :@
Arkadaşlar şimdi sorun şöyle hani saçma sapan bi fileserve varya orda doğru kodu giriyorum Captcha Error diyor sonra yenile yapıyorum 900 minutes fln bişeyler diyo başka zaman böyle yapmazdı filmin son partı gitti yani bi türlü inmiyor siz siz olun sakın fileserveden dosya İNDİRMEYİN!!:bann::bann:

Revengeful

Emekli Yönetici
Premium aldırmak için yapiyorlardir :hmmm Bendede sürekli sayaç bastan başlayıp duruyordu

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Premium aldırmak için yapiyorlardir :hmmm Bendede sürekli sayaç bastan başlayıp duruyordu
Bi ara banada yapmıştıÇçıldırcam artık yani filme yazık diyorum Blue-Ray filmdi o kadar 2.41 gb si indi son 427 mb si kaldı yok.

Furkan1103

Furkan1103

Üye

Bi ara banada yapmıştıÇçıldırcam artık yani filme yazık diyorum Blue-Ray filmdi o kadar 2.41 gb si indi son 427 mb si kaldı yok.

Premium hesap kullan . Hergun guncel premıum hesapları paylasılıyor onları kullanabılrsın :) ( Idm ile kullanman önerılır :))

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
İdmanla indirin onda pc kapansa bile acıldında dewam edebiliyosun

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
kardeş ducklod dan vazgeçmem hem tek link filimler hemde 900 1000 kps hızında inriyor yani şöyle örnek vereyim 600-700 mb bir flim 15 ila 20 dk arasında iniyor. duckload premium hızında dowlnd etmeye imkan veren bir upload sitesidir ( duckloadın premiumunu düşünemiyorum bile ) fileserve rapidshare hotfile ile uğraşma DUCKLOAD dan şaşma indireceğin filim adının googleye yaz sonuna duckload yaz illa sitelerde linkler bulursun.. ayrıca her dosya indirmede 1 dk bekliyosunn. :naughty:

----------Eklendi @ 23:59:41 ---------- Yazıldı @ 23:58:09 ----------

he unutmdan İDM Kullanırsa 1 mhps hızının üstünde bile indirebilirsin hat hızın 1 mhps ise 900 kbs felan unut bu arda 8 mhps hatlarda uçuyorr duckload.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ducklod dan vazgeçmem hem tek link filimler hemde 900 1000 kps hızında inriyor yani şöyle örnek vereyim 600-700 mb bir flim 15 ila 20 dk arasında iniyor. duckload premium hızında dowlnd etmeye imkan veren bir upload sitesidir ( duckloadın premiumunu düşünemiyorum bile ) fileserve rapidshare hotfile ile uğraşma DUCKLOAD dan şaşma indireceğin filim adının googleye yaz sonuna duckload yaz illa sitelerde linkler bulursun.. ayrıca her dosya indirmede 1 dk bekliyosunn. :naughty:

----------Eklendi @ 23:59:41 ---------- Yazıldı @ 23:58:09 ----------

he unutmdan İDM Kullanırsa 1 mhps hızının üstünde bile indirebilirsin hat hızın 1 mhps ise 900 kbs felan unut bu arda 8 mhps hatlarda uçuyorr duckload.
öneri için teşekkürler tam bu yazıyı okurken bi dosya indiriyodum bide baktım site duckload mış çok tesadüf oldu :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
900 Minutes değildir o. 600 saniye bekleten Turbobit rus Upload, Download sitesidir. Bilmeden Fileserve'ye çamur atmayın. Fileserve en eski Upload ve Download sitesidir. Yeni sistemden dolayı ve güvenlik için Captcha koyma gereği duydular. Ayrıca Captcha'yı yanlış girerseniz suç sizdedir. Koskocaman Captcha şirketi en zor ve bilinmeyen bir kelime koyar ki Keylogger'lar PC'nize sızmasın diye. Ayrıca Captcha'yı okuyamıyorsanız yan tarafından başka bir tane istek yapabilirsiniz. Onu da okuyamadıysanız başka bir tane...

Premium aldırmak için yapıyorlar gibi bir durum söz konusu olamaz. Zaten siz Upload yapıp, aynı zamanda para kazanabiliyorsunuz. Bu sayede zaten Premium sahibi olunuyor.

Ayrıca Duckload, Premiumlu, Premiumsuz farketmez, internet hızınız ne ise ona göre indirir. Internet Download Manager'in hız artırma durumu yoktur. Hangi internet paketi kullanıyorsanız zaten ona göre indirir. 8 MBPS hız ile Duckload'dan 4 MB/s'yi görebilirsiniz. Buda demek oluyor ki 10 GB'lık bir veriyi 1 saat de indirebilirsiniz.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya part part uğraşcağınaza torrent kullanın zaten tüm sitelerden önce veriliyor tüm filmler tabi site reklamı olmasın diye vermicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt