kanaryavcisi Üye ben dediklerini yaptım olmuyor, unlock diyorum mesela müziklere,resimlere olmuyor normal acıyor gene malesef başarısız
ben dediklerini yaptım olmuyor, unlock diyorum mesela müziklere,resimlere olmuyor normal acıyor gene malesef başarısız
fırat.ç. Üye çaışmıyo indirmeyin boş boşuna program açılıyo şifre koyuyon dosyalara felan ama en sonunda dosyayı açtığında şifre felan sormuyo normal giriyo her uzantıyı denedim tel:nokia 6300i clasic --------------- Ekleme --------------- pardon tel : 6303i clasic
çaışmıyo indirmeyin boş boşuna program açılıyo şifre koyuyon dosyalara felan ama en sonunda dosyayı açtığında şifre felan sormuyo normal giriyo her uzantıyı denedim tel:nokia 6300i clasic --------------- Ekleme --------------- pardon tel : 6303i clasic
mg1110 Üye 5130 Xpress Music var bende, indirdim telefona attım programı açıp şifre koymaya kalkınca Access Denined diye hata veriyor ve olmuyor
5130 Xpress Music var bende, indirdim telefona attım programı açıp şifre koymaya kalkınca Access Denined diye hata veriyor ve olmuyor