zonguldaklı_67 Üye kardeş programı indirip kuruyorum ama lock diyince ERROR can not acces file c:/ in directory/ Exception: yazıyo. bu ne demek oluyo naapablirim yardım lütfen lütfen
kardeş programı indirip kuruyorum ama lock diyince ERROR can not acces file c:/ in directory/ Exception: yazıyo. bu ne demek oluyo naapablirim yardım lütfen lütfen
burakK99 Üye evet aynı sorun bendede var kardeşim error diyo lütfen ilgilenin çok kişi yorum yapmış ama ilgilenen yoq
evet aynı sorun bendede var kardeşim error diyo lütfen ilgilenin çok kişi yorum yapmış ama ilgilenen yoq
furkan199371 Üye çoksağolun emeğinize sağlık ama ben dosya açılırken şifre sormasını istiyorum bu program sadece gizliyo resimler
çoksağolun emeğinize sağlık ama ben dosya açılırken şifre sormasını istiyorum bu program sadece gizliyo resimler
burakk005 Üye burda yardım etcek kimse yokmu yaaa şifre koyamıyorum loack yapıyorum error falan diyo uzun bi yazılar yazıyo olmuo açıksacı bi kardeşimiz bunu açıklayabilirmi
burda yardım etcek kimse yokmu yaaa şifre koyamıyorum loack yapıyorum error falan diyo uzun bi yazılar yazıyo olmuo açıksacı bi kardeşimiz bunu açıklayabilirmi
adonis86 Üye dosyanın ismini değiştir dosyanın isminde türkçe karakter varsa o karakteri program tanımadığı için kilitlemez
dosyanın ismini değiştir dosyanın isminde türkçe karakter varsa o karakteri program tanımadığı için kilitlemez
mu_te3 Üye Kardeş benim bildiğim unlock şifreyi kaldır demek o lock olmasın ) doğrusu pekte işe yaramıyor zatii