Wo[pH]eR Üye nasıl şifre koycaz?? ben önceden yüklemiştim sadece dosya türünü deiştirio napmamız gerekio şifre koymak için??
nasıl şifre koycaz?? ben önceden yüklemiştim sadece dosya türünü deiştirio napmamız gerekio şifre koymak için??
kiziloguz Üye KingFaruk' Alıntı: arkadaşlar birde dosya gizleme programı var isterseniz onuda gönderirim. Genişletmek için tıkla ... ARKADAŞIM ŞU GİZLEME PROGRAMINI DA SİTEYE KOYARSAN SEVİNİRİM...
KingFaruk' Alıntı: arkadaşlar birde dosya gizleme programı var isterseniz onuda gönderirim. Genişletmek için tıkla ... ARKADAŞIM ŞU GİZLEME PROGRAMINI DA SİTEYE KOYARSAN SEVİNİRİM...
KutsalMas Üye kardes bu program herhalde deneme sürümü ben 1den fazla dosya kilitleyemiyorum.tam sürüm varsa ii olur emegin icin sagol
kardes bu program herhalde deneme sürümü ben 1den fazla dosya kilitleyemiyorum.tam sürüm varsa ii olur emegin icin sagol
FiraRiii_06 Üye ya arkadaşlar ben bunu telefona atıyom telde göremiyorum bana bi yardımcı olun birde ben sony e yeni geçtim tam anlayamıyom yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrrr
ya arkadaşlar ben bunu telefona atıyom telde göremiyorum bana bi yardımcı olun birde ben sony e yeni geçtim tam anlayamıyom yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrrr