FileExplorer v3.0 JAVA Dosya Yönetici (Gizleme - Kesme - Kopyalama)+Önizleme (Jar-Jad)

Sponsorlu Bağlantılar

cemir05

Üye
inşaAllah çalışır be birader. Çok sağol.. çalışmasa bile bi umut verdin :)

IESEDI

Üye
arkadaslar muzık ekspres 5310 kullanıyorum karta sıfre vermısdım telı fabrıka ayarlarına dondurdum sıfreyı unuttum acamıyorum bu program yardımcı olurmu acaba :((

Godfather

Godfather

Üye
arkadaslar muzık ekspres 5310 kullanıyorum karta sıfre vermısdım telı fabrıka ayarlarına dondurdum sıfreyı unuttum acamıyorum bu program yardımcı olurmu acaba :((

Evet açabilir... Eline sağlık :)

lordlordleon

Üye
ellerine sağlık teşekkürler

asll

Üye
kardeş eline sağlık ama ben bunu yükledim dosyaları görmüyo hiçbir dosya görünmüyor :)

bilar

Üye
güzel proğram kardeş te bu proğramı nasıl kaldırıyoruz onu bulamadım şimdiden teşekkürler.

karatayyy

Üye
eywallah dostum bakıciz artık nasıl program:d

efsane_05

Üye
Sürekli java hatası veriyor çünkü bu program telefonun java protokollerine göre yazılmış olması şart!!

Telefonum Samsung S8003 Jet: mesela bu telefon gibi aktif, analiz modülleri içeren telefonlarda çalışamaz!!!!

çünkü bu telefondaki video player ve müzik player gibi birimler, telefondaki belli bir yeri değil, tüm hafıza birimlerindeki medya dosyalarını tarayıp hepsini toparladığı için, bu program onun analizini devre dışı bırakıp, bir video dosyasına veya müziğe (rename, hide, unhide) gibi işlemler uygulayamaz!!!

kaldı ki samsung telefonlar, gizli dosyaları dahi normal gezginlerinde gösteriyorlar

yani hide işlemi zaten yapabilse bile çözüm olmaz!!!!

saygılar

javocu

javocu

Üye
Nokia 5200 çalışmıyor

mekanszkral

Üye
bu programın şifresi ne ?

Osix

Üye
Ya dosya gizlenemedi diyo

Revengeful