FileExplorer v3.0 JAVA Dosya Yönetici (Gizleme - Kesme - Kopyalama)+Önizleme (Jar-Jad)

Sponsorlu Bağlantılar

redLine~

redLine~

Üye
Kardeş,im eywallah yha mal mal açmışlar bu konuyu içinde program yok eywallah emeğe saygı ??

nealakasıvar

Üye
emeğine sağlık kardeş

ejderkushu

Üye
olacakmı acaba

yalcin_72

Üye
arkadaşlar bu kd playear nasıl çalıştırılıyor

dersimli.h

dersimli.h

Üye
SaqoLasin Kardé$ Déniyécéqim. .. :)

lord74

lord74

Üye
olmuor ki hata verior :D

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
Arkadaşım sen orda Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz ama onu nerde yapıyoruz ben anlamadım yardımcı olursan sevinirim

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sen orda Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz ama onu nerde yapıyoruz ben anlamadım yardımcı olursan sevinirim

Programın ğzerinde seçenekler diyip yapıyorsun:oke:

talkbydiss

Üye
Hocam Allah Senden Razı Olsun =) Çok TEşekkür Ederim Benim Bi Sorum Olacak Şimdi Benim Tel Nokia 6270 Hiç Bi FexPlorer Programını Çalıştırmadı Ama Bu Verdiqin Programı Açabildi =) Ama C Yada D ye Girdiqimde "java.lang.security Exception : Access denied " Diye Bir Hata Veriyor Ve İstediqim Yere Giremiyorum Sadece C Ve D Yi Görebildiqim Tabir-i Caizse Anamenü Den Başka Bir Yere Giremiyorum :( Bu Konuda Ne Yapabilirim Yardımcı Olabilirmisin ?

Şimdiden Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz.

Kocaaa Not Yazısını Farketmedim Bunu Yapıcna o Sorun Düzeldi Biraz Erken Farkettim =) Sizede Yük Olmamış Oldum Heheh Çok Saqol Arkadaşım =):oke::oke:

tostos123

Üye
kardes wallaha cok sagol ne zamandır arıyodum sonunda buldum sayende Cok saol:kop:

nayk05

Üye
sağol kardeş

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
müjde! programın türkçesi hazır 1-2 günden eklerim.

bloody heart

Üye
COK SAGOLUN FILeEXPLORER e gore:oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Tsu basa arkadasım , bu java dosya yönetici programların izin ayarlarını 'her zaman sor' değilde 'sadece ilkinde sor' şeklinde modifiye etmek mümkünmüdür? Forumda mobyExplorer icin karmaşık bir yöntem verilmiş ama paylaşım yok. Kısacası java uygulamalar için böyle bir yöntem var mıdır? Sinir bozan , sürekli 'izin verilsin mi ?' sorusundan kurtulmak için ...

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Tsu basa arkadasım , bu java dosya yönetici programların izin ayarlarını 'her zaman sor' değilde 'sadece ilkinde sor' şeklinde modifiye etmek mümkünmüdür? Forumda mobyExplorer icin karmaşık bir yöntem verilmiş ama paylaşım yok. Kısacası java uygulamalar için böyle bir yöntem var mıdır? Sinir bozan , sürekli 'izin verilsin mi ?' sorusundan kurtulmak için ...

bazı programlar sertifikalı oluyor. (mesela bu program: http://www.maxicep.com/java-uygulam...yoneticisi-blueftp-izin-istemiyor-210587.html) bunların izinlerini her zaman izinli yapabiliyoruz. ama fileexplorerin sert. yok. nasıl sertifika yapılıyor bilmiyorum:bilmem:.

Da®kness

Da®kness

Üye
Yardımın için teşekkür ederim. Baya hızlı cevaplamışsın , sürekli forumdasın galiba. :)

Üst Alt