File Expert v3.2.3 Android İçin Yazılmış En İyi Dosya Yönetici (Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
File Expert v3.2.3 Android İçin Yazılmış En İyi Dosya Yönetici (Tam Sürüm)
Gizli dosyalara erişim pratik taşıma kopyalama işaretleme özelliğiyle birlikte program kaldırma seçeneğide mevcut görsel anlamdada güzel bir program şimdilik en iyisi bu henüz özelliklerini tam çözemedim ama bir dosya yöneticiden beklenilen her şey var.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: btogan, fincemen, shehzade ve 3 diğerleri

denizgedik

denizgedik

Üye
Öncelikle paylaştığınız uygulama için teşekkür ederim işime yaradı ama ThinkFree Office ' nin üstüne dosya yöneticisi tanımıyorum :)

paganini58

paganini58

Üye
paylaşım için teşekkürler...

foreveryoungto

foreveryoungto

Üye
paylaşım için teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle paylaştığınız uygulama için teşekkür ederim işime yaradı ama ThinkFree Office ' nin üstüne dosya yöneticisi tanımıyorum :)

ThinkFree Office de boyutu büyük zip rar dosyaları açtınmı veya uzun metin belgesi açtınmı bir dene istersen aralarındaki dağlar kadar farkı gör sadece onlar değil daha bir sürü artıları var File Expert'un sadece ingilizce olması kötü diğer her konuda ThinkFree Office'den iyidir. Ayrıca ThinkFree Office profesyönel kullanıcılar için değildir zaten. Beli bir kapasitesi var onun dışına çıkamaz.

denizgedik

denizgedik

Üye
ThinkFree Office de boyutu büyük zip rar dosyaları açtınmı veya uzun metin belgesi açtınmı bir dene istersen aralarındaki dağlar kadar farkı gör sadece onlar değil daha bir sürü artıları var File Expert'un sadece ingilizce olması kötü diğer her konuda ThinkFree Office'den iyidir. Ayrıca ThinkFree Office profesyönel kullanıcılar için değildir zaten. Beli bir kapasitesi var onun dışına çıkamaz.

Arkadaşım , öncelikle forumda tarışma çıkartıcak gibisin sana bişey demiyorum niye bu kadar kızıyosun ?

ThinkFree Office yoluyla her istediğimi yapabiliyorum zaten adındada geçtiği gibi Office özellikleri içeriyor , Metin Belgesi ve Sunu en sevdiklerimden . AndroZip yoluyla Zaten Rar dosyalarını rahatlıkla açıyorum , Bi ara 2 gb lık rar dosyası açtığımı hatırlıyorum . Zip dosyalarınıda açmak çok basit çünkü ThinkFree Ofice de programın kendi özelliği olarak Zip dosyalarını açabiliyor ve açma hızıda oldukça yüksek . Zaten sevmek beğenmek göreceli bi kavramdır , herkes farklı şeyleri beğenebilir . Bu işin Profesyonellikle hiç alakası yo ki , Niye olsun . Lütfen daha anlayışlı ol .

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım , öncelikle forumda tarışma çıkartıcak gibisin sana bişey demiyorum niye bu kadar kızıyosun ?

ThinkFree Office yoluyla her istediğimi yapabiliyorum zaten adındada geçtiği gibi Office özellikleri içeriyor , Metin Belgesi ve Sunu en sevdiklerimden . AndroZip yoluyla Zaten Rar dosyalarını rahatlıkla açıyorum , Bi ara 2 gb lık rar dosyası açtığımı hatırlıyorum . Zip dosyalarınıda açmak çok basit çünkü ThinkFree Ofice de programın kendi özelliği olarak Zip dosyalarını açabiliyor ve açma hızıda oldukça yüksek . Zaten sevmek beğenmek göreceli bi kavramdır , herkes farklı şeyleri beğenebilir . Bu işin Profesyonellikle hiç alakası yo ki , Niye olsun . Lütfen daha anlayışlı ol .

Tartışma çıkarmak değil amacım sadece hız konusunda ve kullanım kolaylığı hakkında yorum yaptım ama herkez kendine kolay geleni kullansın.

arm60

Üye
gayret ve paylaşımınız için teşekkürler. Uzun süre windows tabanlı cep tel. (omnia) kullandıktan sonra kısa süredir ve ilk kez android kullanıyorum. PPC benzeri bir dosya yöneticisi arıyordum. İlk izlenimim ppc kadar olmasa da oldukça başarılı ve yararlı bir uygulama. Tekrar teşekkür ediyorum.

levent484

levent484

Üye
bende çalıştı güzel paylaşım teşekkürler

Ates-BaRuT

Üye

Root explorer ;) üstüne tanımam.payaşım için teşekkurler.

halidgiray

halidgiray

Üye
bluetooth file transfer i marketten indir bi kullan zaten türkçe o zaman bu programın ne kadar kof şişme ne kadar hantal ağır ne kadar lüzumsuz görsel olduğunu anlarsın kardeşim.

maviay98

maviay98

Üye
çok teşekkürler...

Sertug1991

Sertug1991

Üye
en iyisi Root Explorer :D

alone34

Üye
teşekkürler

Fatih BaKeR

Üye
File Expert artık resmi olarak Türkçe.

Bilginiz olsun istedim.

https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert

keskin584

Üye
x-plore gayet başarılı
kullanımı yeni arayuzde biraz karışık
ama alışıyorsunuz...
üstelik türkçe ve root a erişim de mümkün

• Beğen
Tepkiler: m_dear_21

tatlihayat

Üye
tşk

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Paylaşım İçin Teşekkür Ederim, FTP Sunucusu Yolu İle Bilgisayarlarımızdan Telefonumuza Dosya Aktarımını Yapabilen En Güzel Uygulama Budur. (:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bende Türkçe ayrıca file xplore ve es 3 ü bence en iyileri

• Beğen
Tepkiler: m_dear_21

kaptain jack

paylaşım için teşekkürler ama bence en iyi dosya yönetici File Manager HD (Tablet) tir. indirmek isteyenler google playda indirebilirler hemde ücretsiz :oke:

Üst Alt