Fikrimi Değiştirdim - Live Oc Yapcam Ama Nasıl :)

Sponsorlu Bağlantılar

brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
Fikrimi Değiştirdim - Live Oc Yapcam Ama Nasıl :)
beyler live overclock nasıl yapılcak

Yönetici tarafından düzenlendi:

nefretsiz

nefretsiz

Üye
Custom rom yuklu degılse olmaz sanırım ama rootluysa telefon google playde oc app lerı var deneyebılırsınız

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
önce bi telefonun altında buz koy daa yakarsın

nefretsiz

nefretsiz

Üye
1000 mhz lik telefona voltaj ayarlarıyla +200 mhz yaparsak bişey olmaz şahsen ben i9000 e 1200 yapıyorum ısınma olmuyor

brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
E nasil yapcam sonuc :)

nefretsiz

nefretsiz

Üye
telefonunuzda custom rom mu yuklu yoksa stock rom mu ?

cyanogenmod mu yoksa telefonun kendi romu mu yani ona göre bisey söyliycem

nefretsiz

nefretsiz

Üye
ayarlar>telefon hakkinda>en asagida derleme numarasina 5-6 kere hizlica dokun sonra geri gel ayarlar>asagida performansa gel oradan en uste gir sonra minimum islemci ye gel en altin bi ustundekini yap sonra maximum islemciye gel 1 ya da 2 derece artir daha
fazla yapma telefonun zarar gormesin.live oc bu kadar.baska sormak istediginiz sorular varsa yardimci olmaya calisirim

melankolik ali

melankolik ali

Üye
ayarlar>telefon hakkinda>en asagida derleme numarasina 5-6 kere hizlica dokun sonra geri gel ayarlar>asagida performansa gel oradan en uste gir sonra minimum islemci ye gel en altin bi ustundekini yap sonra maximum islemciye gel 1 ya da 2 derece artir daha
fazla yapma telefonun zarar gormesin.live oc bu kadar.baska sormak istediginiz sorular varsa yardimci olmaya calisirim
kardeşim liveOC okadar basit degil bunun için liveOC destekli kernel gerekir. daha sonra liveOC için ayrı program vardır. liveOC bütün sistemi arttırır ram frekansından gpu frekansına kadar bu da cihazı aşırı derece yorar ve ısınma problemi yaratır. senin dediğin sadece cpu overclock

nefretsiz

nefretsiz

Üye
mHz i 1 yada 2 derece artirirsan sadece batarya tuketimi artar onun disinda hafif bi isinma olur ve cihaza zarari dokunmaz ben simdiye kadar kullandigim her cihazda boyle yaptim hicbir sorunla karsilasmadim asiri artirirsaniz tabiki zarari olur yeteri kadar yap ihtiyaci karsilar.Live oc icin ayri bi programa da gerek yok.Cm romlarda anlattigim yontem oc yapmayi saglar performans artitir

brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
en yüksek 1401 mhz zaten galaxy w de öyle sanırım hiç +sı dokunmuyor ki :S

melankolik ali

melankolik ali

Üye
mHz i 1 yada 2 derece artirirsan sadece batarya tuketimi artar onun disinda hafif bi isinma olur ve cihaza zarari dokunmaz ben simdiye kadar kullandigim her cihazda boyle yaptim hicbir sorunla karsilasmadim asiri artirirsaniz tabiki zarari olur yeteri kadar yap ihtiyaci karsilar.Live oc icin ayri bi programa da gerek yok.Cm romlarda anlattigim yontem oc yapmayi saglar performans artitir
bak sende diyorsun o oc oc ile işlemci hızını aşırtırsın ama liveOC ile gpu ve ram gibi donanımlarında frekansı artar