Kaworu Nagisa
Üye
yazılımdan anlayan arkadaşlar bir fikrim var
Beyler sizi bilmem ama ben hala favorim diyebileceğim bir video oynatıcı bulamadım mağazada. Windows phone işletim sistemini seviyorum ama severek kullandığın cihazın video oynatıcı gibi temel bir programının tonla eksiğinin olması biraz moral bozuyor mağaza ümit veren uygulamalarla dolu ama hiçbiri dört dörtlük değil mesela moliplayer en takdir ettiğim uygulama ama arayüzü biraz dağınık ve altyazıda sıkıntısı var birde arada takılıyor mx Player ise şu anki hali ile pek iş görmez quick play fena değil ama moliplayer ile aynı kusuru taşıyor; butonlar fazla dağınık ayrıca ekranın ortasındaki devasa Play butonu hiç şık değil ileri geri sarma butonunun olmamasını saymıyorum bile Xbox videonun ise hali belli symbiandaki video oynatıcıyı mumla arıyoruz vlc Media Player ise yavaş gelişiyor şu anki en büyük umudum VLC Media Player umarım hızlı bir şekilde betadan çıkar ve mükemmelleşir. Fakat benim bir fikrim var yazılımdan anlayan arkadaşlar bir araya gelsek ve kendi istediğimiz o mükemmel medya oynatıcısını kendimiz yazsak şöyle arayüzü derli toplu, takılmayan, pek çok codec oynatabilen, tarz sahibi bir uygulama yapsanız da bizde kullansak nasıl olur bence çok İyi olur.
Aslında benim aklımda basit bir konsept var ama sorun şu ki program yazma konusunda hiç bir bilgim yok bilgim olsa da vaktim yok en erken yaza vaktim olur; yazın sağdan soldan bişeyler kapıp program yazmayı öğrensem moliplayer benzeri bir uygulamayı yazacak kadar ustalaşmak ne kadar zamanımı alır?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Aslında benim aklımda basit bir konsept var ama sorun şu ki program yazma konusunda hiç bir bilgim yok bilgim olsa da vaktim yok en erken yaza vaktim olur; yazın sağdan soldan bişeyler kapıp program yazmayı öğrensem moliplayer benzeri bir uygulamayı yazacak kadar ustalaşmak ne kadar zamanımı alır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler