Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fikirlerinize ihtiyacım var
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aaaati
Üye
Konu Sahibi
Fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar 1 ay önce nakia c6 01 almıştım 600 tl ye. Bu gün arkdaşım işyerinde telefonumu görünce çok hoşuna gitmiş nokıa 5800 la takas yapmak istiyor üstede 300 tl veriyor kendi telefonuda 6 aylık sizce ne yapayım bi yardım edermisiiz
sphone
Üye
sonucta nokialar cabuk fiyat düşüyo yerinde olsam 50 daha isterim takas yaparım
ugurozbayrak
Üye
takas yaspma... telefon iyi anna sürümünü de yükle sende kalsın kardeş 5800 sorun çıkaran tel.. nokıa anna ile geleceği vad eden tel hem dokunmatiği dokunmatik değil basmatik...
jigsaw_54
Üye
fiyata aldanıp 5800 sakın alma pişman olursun
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
c6-01 güzeldir hiç bulaşma
aaaati
Üye
Konu Sahibi
C6 01 600 e aldım bi ay önce şu anda 55o teleye satılıyor o yüzden kararsız kaldım ama büyük bi ihtimalle verecem 5800 da ii zaten gözüm iphone 4 te biraz para birikltirim iphone 4 alacam
jigsaw_54
Üye
5800ın nesi iyi büyük hata yapmış olursun
horzuruklu
Üye
c6 da kal 5800 tarıh oldu
ZaZuM
Üye
5800 sıkıntı cihaz bi ara bende kullandım donma mi dersin dokunmatigi takıliyor ne ararsan var c6 da kal bence
C6 01 600 e aldım bi ay önce şu anda 55o teleye satılıyor o yüzden kararsız kaldım ama büyük bi ihtimalle verecem 5800 da ii zaten gözüm iphone 4 te biraz para birikltirim iphone 4 alacam