Torrent sitesinde 3DM'nin sorunlu olduğunu okumuştum. NFS Rivals indircektim reloaded'i bekliyeceğim.Yönetici olarak açmaya çalış veya uyumluluk modunda dene.
Nasıl oldu kidostum hallettim bütün dosyalarını d ye taşıdım sorun çözülü ama genede teşekkürler

dostum rivalsı torrent atabiliirim istiosan ben indirdim aama ekran kartını güncelle diyor nasıl olacak bir bilgin varmıNasıl oldu ki
Bende Rivals indiresim var ama çekiniyorum. Blackbox veya reloaded beklemek en iyisi.
Dx 11 istiyor sanırsam.dostum rivalsı torrent atabiliirim istiosan ben indirdim aama ekran kartını güncelle diyor nasıl olacak bir bilgin varmı
sapphire hd4850 1gb 256 bit gddr3 dx10.1 ekran kartım var nasıll güncellerim
Dx 11 istiyor sanırsam.
İşlemci: Core 2 Duo E6700
2.66GHz veya Athlon 64 X2 Dual
Core 5800+
Ekran Kartı: GeForce GT 630 1GB
DDR3 yada Radeon HD 5570
1024MB veya üstü
RAM Gereksinimi: 3 GB
DirectX: 11.0 Sürümü
İşletim Sistemi: Windows Vista
(Service Pack 1) 32-bit, Windows
7 x64, Windows 8.
Yazıyor bi sitede
dostum rivalsı torrent atabiliirim istiosan ben indirdim aama ekran kartını güncelle diyor nasıl olacak bir bilgin varmı
sapphire hd4850 1gb 256 bit gddr3 dx10.1 ekran kartım var nasıll güncellerim
teşekkürler dostum bi deniyeyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu otomatik bulucu bu en son sürümü bulur.
a.s sorun olmaz ama kurulumu doğru yapmalısın fifa 14 sorunlu zaten ama ben sıfır sıkıntı oyundan atma falan hiç bi sorun yoks.a benim pc de fifa 13 açılmıyor nr yaptımsada olmadı açilmadi yarin fifa 14 kursam oyunda sorun olurmu???
inşallah dediğin gibi olurinşallah sorun olmaz
walla dostum ben o işlerden anlamıyorumabijim diyelimki ben lisansli fifa 14 aldim ve cd key'i girdim kendi pc'me yazdim şimdi bunu ayni key ile başka bir pc'ye kurabilirmiyim?