Fifa 2014 Siyah Ekran Geliyor Masaüstüne Dönüyor Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 2014 Siyah Ekran Geliyor Masaüstüne Dönüyor Yardım !!!
evet arkadaşlar fifa 2014 exe den oyuna giriyorum tam açılıyor derken siyah ekran geliyor ve masaüstüne dönüyor sürüm 3dm yardımlarınızı bekliyorum

Uhops

Uhops

Üye
Torrent sitesinde 3DM'nin sorunlu olduğunu okumuştum. NFS Rivals indircektim reloaded'i bekliyeceğim.Yönetici olarak açmaya çalış veya uyumluluk modunda dene.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Torrent sitesinde 3DM'nin sorunlu olduğunu okumuştum. NFS Rivals indircektim reloaded'i bekliyeceğim.Yönetici olarak açmaya çalış veya uyumluluk modunda dene.

dostum hallettim bütün dosyalarını d ye taşıdım sorun çözülü ama genede teşekkürler

Uhops

Uhops

Üye
dostum hallettim bütün dosyalarını d ye taşıdım sorun çözülü ama genede teşekkürler
Nasıl oldu ki :hmmm
Bende Rivals indiresim var ama çekiniyorum. Blackbox veya reloaded beklemek en iyisi.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl oldu ki :hmmm
Bende Rivals indiresim var ama çekiniyorum. Blackbox veya reloaded beklemek en iyisi.
dostum rivalsı torrent atabiliirim istiosan ben indirdim aama ekran kartını güncelle diyor nasıl olacak bir bilgin varmı
sapphire hd4850 1gb 256 bit gddr3 dx10.1 ekran kartım var nasıll güncellerim

Uhops

Uhops

Üye
dostum rivalsı torrent atabiliirim istiosan ben indirdim aama ekran kartını güncelle diyor nasıl olacak bir bilgin varmı
Dx 11 istiyor sanırsam.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Dx 11 istiyor sanırsam.

dx11 istemiyo gereksinimler her yerde aynı 10.1 istio can you run it ' tede test ettim geçer aldım hepsinden sen amd ekran kartı nasıl güncellenir biliyormusun

Uhops

Uhops

Üye
İşlemci: Core 2 Duo E6700
2.66GHz veya Athlon 64 X2 Dual
Core 5800+
Ekran Kartı: GeForce GT 630 1GB
DDR3 yada Radeon HD 5570
1024MB veya üstü
RAM Gereksinimi: 3 GB
DirectX: 11.0 Sürümü
İşletim Sistemi: Windows Vista
(Service Pack 1) 32-bit, Windows
7 x64, Windows 8.
Yazıyor bi sitede

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci: Core 2 Duo E6700
2.66GHz veya Athlon 64 X2 Dual
Core 5800+
Ekran Kartı: GeForce GT 630 1GB
DDR3 yada Radeon HD 5570
1024MB veya üstü
RAM Gereksinimi: 3 GB
DirectX: 11.0 Sürümü
İşletim Sistemi: Windows Vista
(Service Pack 1) 32-bit, Windows
7 x64, Windows 8.
Yazıyor bi sitede

benim baktığım 10 -15 torrent sitesinde minimumda dx10.1 istedediğini gördüm can you run it te aynı

Uhops

Uhops

Üye
Bu otomatik bulucu bu en son sürümü bulur.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
s.a benim pc de fifa 13 açılmıyor nr yaptımsada olmadı açilmadi yarin fifa 14 kursam oyunda sorun olurmu???

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
s.a benim pc de fifa 13 açılmıyor nr yaptımsada olmadı açilmadi yarin fifa 14 kursam oyunda sorun olurmu???
a.s sorun olmaz ama kurulumu doğru yapmalısın fifa 14 sorunlu zaten ama ben sıfır sıkıntı oyundan atma falan hiç bi sorun yok

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
inşallah sorun olmaz

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
abijim diyelimki ben lisansli fifa 14 aldim ve cd key'i girdim kendi pc'me yazdim şimdi bunu ayni key ile başka bir pc'ye kurabilirmiyim?

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
tmm .kardes sorunu cozdum ve tikir tikir calisiyor 100% yani

Üst Alt