he şimdi anladım demek diğer versiyonlar için daha çıkmamış öyle söyle kardeeşim neyse biraz daha bekleriz ama keşke bir xperia play olsaydıda rahat rahat oynardık sprient de basıyorum oyun acayip kasıyor umarım en kısa zamanda çıkarda bende rahat rahat oynarım
Wildfire s de sorunsuz açıyor =) ayrıca ripli datası 800mb yer kaplıyor =)
(Chainfire olmadan Wildfire s de dokunmatik problemi olmadı diğer hvga telefonlardada olmayacağını düşünüyorum =) )
riplenmiş data'sı(Gayet hızlı iniyor)
* Oyunu açtığında kapanma hatası alan arkadaşlar, internet bağlantınızı kapatıp açın oyunu.
* Oyun çok yavaş ve acaip kasıyor diyen arkadaşlar, Taskiller programı ile sistemi meşgul eden ve arka programda çalışıp ram yiyen programları kapatıp oyunu açmayı deneyin, olumlu sonuç veriyor. Yine yavaş diyorsanız maalesef donanımınız gereksinimleri karşılamıyor demektir.
İyi oyunlar...
arkadaşlar oyun sorunsuz çalışıyor ancak şöyle bir sorun mevcut takımları seçerken takımların amblemleri görünmüyor siyah boş bir çerçeve çıkıyor. acaba bu sorun sadece bende mi mevcut yoksa siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? çözümü var mı bu sorunun?
arkadaşlar oyun sorunsuz çalışıyor ancak şöyle bir sorun mevcut takımları seçerken takımların amblemleri görünmüyor siyah boş bir çerçeve çıkıyor. acaba bu sorun sadece bende mi mevcut yoksa siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? çözümü var mı bu sorunun?
N900'de çalıştı fakat takım logoları görünmüyor. Hafif takılmalar var ama gerçekten süper oyun. Bir de hız ayarı falan var mı, pc'deki gibi... Ayarlarda bulamadım da... Selametle...
N900'de çalıştı fakat takım logoları görünmüyor. Hafif takılmalar var ama gerçekten süper oyun. Bir de hız ayarı falan var mı, pc'deki gibi... Ayarlarda bulamadım da... Selametle...
Evet 2.3.4 yüklü. Telefon görüşme özelliği kamera vs özelliklerini kullanamıyoruz. Yakında o da olacak diyorlar... Biz de Maemo-Android geçiş yapıyoruz bazen... Multitouch olsa hiç bir sıkıntı kalmaz... Selametle...
Evet 2.3.4 yüklü. Telefon görüşme özelliği kamera vs özelliklerini kullanamıyoruz. Yakında o da olacak diyorlar... Biz de Maemo-Android geçiş yapıyoruz bazen... Multitouch olsa hiç bir sıkıntı kalmaz... Selametle...
forum içerisindeki sehriyar kardeşimizin açtığı konulara bak çözümü çok rahat bulabilirsin ( harici kartı 8GB dahili yaparak rahatlıkla kullanabilirsin )