Fifa 2011 Manager Modda Transfer Nasıl Yapılır - fifa 2011 Transfer nasıl yapılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 2011 Manager Modda Transfer Nasıl Yapılır - fifa 2011 Transfer nasıl yapılıyor

Fifa'nın 2012'si dahi çıkacakken ben 20112inin transfer yapma konusunu açıyorum;ama olsun 2011'i çok tuttum ben ve çok hoşuma gitti.Evet fifa 2011'de manager modda transfer yapma işlemini bilmeyen arkadaşlar varsa yardımcı olmak istiyorum.Çünkü zamanında bek çok zorluk çekmiştim.:ehe
Öncelikle managerliğini yaptığınız takımla oynamaya başladığınız anda zaten transfer mevsimi açık bir haldedir.O yüzden hemen transfer market'e gidip transfer listesindeki isimlerin üzerine gelip pas tuşuna basmanız yeterli.aşağıda bir alan vardır % 40 falan yazar.Orayı yüzde 70-80 lere çıkarmanız için oyuncunun maaşını ve kulübün parasını artırmanız gerekir.Daha sonra esc basıp maç menüsüne dönebilirsiniz.Maçınızı yaptıktan sonra oyuncunun sizi kabul edip etmediğine dair msj gelir.A tuşuna basıp bu mesajı görün.Oyuncu kabul etmişse Accept ve reject şeklinde 2 seçenekle karşılasırsınız.Kabul edıyorsanız Rejject seçenegıını ajjectp'e cevırsınız çıkarsınız ve oyuncu oyununuza dahil olur.Ara sezon transferleri için ise transfer mevsiminin açılmasını beklemelisiniz.Ara sezon transferlerinde diğer kulüplerden de size teklif gelebilir.Takımınızın herhangi bir oyuncusunu göndermek isterseniz de yine aynı accept ve reject seçeneğini kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: India

India

India

Üye
:tşk:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Crazy_Mehmet60