18 takım da FIFA 2012'de...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
18 takım da FIFA 2012'de...
FIFA 2012'nin preview versiyonunda SporToto Süper Lig'den 18 takım yer alıyor.

Merakla beklenen dünyanın en çok satan oyunlarından olan FIFA 2012’nin preview versiyonunu Türkiye’de ​ilk Radikal oynadı. 30 Eylül’de raflardaki yerini alacak FIFA 2012’nin en büyük özelliği, güçlü savunma.

Böylece daha önce oyunda sadece Galatasaray’ın bulunacağı söylentilerine de nokta konulmuş oldu. Süper Lig’in en değerli oyuncusu 100 üzerinden 84 puan ile Alex De Souza. FIFA takımların kalitelerini 5 üzerinden yıldız vererek değerlendiriyor. Bu değerlendirmede Beşiktaş ve Fenerbahçe 4 yıldız, Galatasaray ise 3.5 yıldız aldı. Gelelim oyunun detaylarına.

2000 ruhu
FIFA 2012’de bu sene defans yılı. Bir nevi 2000 ruhlu Galatasaray’ın taktiği hâkim. Rakibinizin üzerine pres yapıp arkada boş alan bırakmadan rahatlıkla müdafaa yapabiliyorsunuz. Eklenen ‘contain’ özelliği ile rakibinizin çevre kontrolü yapmasına müsaade etmeden topu alabiliyorsunuz. Bu özellikle birlikte artık topsuz alanda rakibi pas tuşu ile takip etmenin geçerliliği kalmıyor. İki oyuncuyu kontrol edip birine alan daralttırırken diğerine pres yaptırabiliyorsunuz.

12. adam yeni oyunda yaptığı tezahüratlarla bugüne kadarki benzer oyunların tamamını geride bırakıyor. Türk takımları maç yaptığında, ‘Saldırın saldırın saldırın, bu taraftar için saldırın’ sloganı duyuluyor. Oyunda hücum ise eski oyunlardan pek de farklı değil. Top cambazlığını kıvırabilirseniz bu sizin için iyi bir avantaj. Ara paslarınız ise defansla çok rahat bir biçimde kesilebiliyor. Tek oyuncuyu yönettiğiniz ‘Be a Pro modu’ ise FIFA 2011 ile aynı. EA buraya fazla özen göstermemiş. Yüz modellemeleri ise rakip oyunların yanında yine sönük kalıyor. Pastel renkler yüzlerde fazla hâkim. Grafikler önceki seri ile hemen hemen aynı. Oyunun ana mönüsü sade bir tasarıma sahip. Taktik menüleri ise dinamik. Career modu hiç olmadığı kadar çeşitli. İster sadece menajer oluyorsunuz, isterseniz menajer oyuncu veya sadece oyuncu. Özetle FIFA 2012 bu sezona çok sıkı hazırlanmış. (FİFACILARA DUYURULUR!!)

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov

viktoreznov

viktoreznov

Üye
fifa'nın gerçekçiliği güzel ama grafikten kaybediyor. fifayı gerçek kalitede oynamak için gerçekten çok yüksek bir sisteme sahip olmak gerekiyor. böyle olunca da oynanabilirliği düşüyor tabi. ben en çok fifa 07'yi sevmiştim :) . ondan sonra fifa 08'den itibaren oynanabilrliği gittikçe düştü.

fullwar

fullwar

Üye
fifa'nın gerçekçiliği güzel ama grafikten kaybediyor. fifayı gerçek kalitede oynamak için gerçekten çok yüksek bir sisteme sahip olmak gerekiyor. böyle olunca da oynanabilirliği düşüyor tabi. ben en çok fifa 07'yi sevmiştim :) . ondan sonra fifa 08'den itibaren oynanabilrliği gittikçe düştü.

İyi sistemle alakası yok. Neredeyse hiçbirşey değişmiyor. Bu tür spor oyunlarında zaten süper grafik beklemeyin. Grafik menüsünde en fazla 2-3 ayar mevcut. Bende süper sistem varda ne oluyor. BF3'ü mesela fullde oynayacağım ve teklemeyecek. Bu tür oyunlarda güçlü sistem farkederde FIFA, PES bunlar çok zayıf.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
İyi sistemle alakası yok. Neredeyse hiçbirşey değişmiyor. Bu tür spor oyunlarında zaten süper grafik beklemeyin. Grafik menüsünde en fazla 2-3 ayar mevcut. Bende süper sistem varda ne oluyor. BF3'ü mesela fullde oynayacağım ve teklemeyecek. Bu tür oyunlarda güçlü sistem farkederde FIFA, PES bunlar çok zayıf.
sen sanırım fifayı hep yüksek sistemlerde oynamışsın ya da oynamamışsın. Bir de düşük sistemlerde fifa oynamayı dene. Çoğu pc pesi rahat oynatır ama fifa titrer. Bunun için de ayarları düşürmen gerekir ki böyle yaparsan fifadan alacağan zevki de düşürmüş olursun. Böyle olunca da çoğu kişi haklı olarak pese yöneliyor.

onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
sen sanırım fifayı hep yüksek sistemlerde oynamışsın ya da oynamamışsın. Bir de düşük sistemlerde fifa oynamayı dene. Çoğu pc pesi rahat oynatır ama fifa titrer. Bunun için de ayarları düşürmen gerekir ki böyle yaparsan fifadan alacağan zevki de düşürmüş olursun. Böyle olunca da çoğu kişi haklı olarak pese yöneliyor.

Fifa oynarken oyunun arada donuyo diyelim.İnternetten araştır bi program vardı unuttum.Ben fifa 11 de denemiştim oldu.Bundada vardır araştır uygula kaymak gibi olur ;) işletim sistemi az arada fark ediyo ama dediğimi uygularsan olur görüntü kalitesi vb. şeyler değişmez.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Fifa oynarken oyunun arada donuyo diyelim.İnternetten araştır bi program vardı unuttum.Ben fifa 11 de denemiştim oldu.Bundada vardır araştır uygula kaymak gibi olur ;) işletim sistemi az arada fark ediyo ama dediğimi uygularsan olur görüntü kalitesi vb. şeyler değişmez.
gamebooster'ı mı diyorsun

onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
Bilmıyorum.Fifa 12 çıksın.Fifa 12n takılıyorsa.Googleden fifa 12 takılma sorunu flan yaz öle programını bulursun.Forumlarda yazarlar.Burda da yazan olursa görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...