Haber FIFA 15'teki Seyirciler Nasıl Görünüyor (İlk Oyun İçi Görsel)

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
FIFA 15'teki Seyirciler Nasıl Görünüyor (İlk Oyun İçi Görsel)
Electronic Arts, FIFA 15'te seyircileri gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. Oyunda seyircilerin de olabildiğince gerçekçi tasarlanmasını umuyoruz. Ayrıca FIFA 15 için Tournament Mode ve Guest Play modları da EA Sports tarafından onaylandı. Aşağıda bahsedilen görselleri bulabilirsiniz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o görüntü bana kalırsa yeni nesil konsollar (xbox one - ps4) için olan sürümdendir. PC, xbox360 ve ps3 sürümlerinde yine pek bi değişiklik olacağını (grafiksel olarak) sanmıyorum. malum FIFA artık yeni nesil konsollara daha fazla önem vereceğini FIFA14te farklı bir grafik motoru kullanarak belli etti. bu da onun meyveleri.ama harbi güzel görünüyor he :) aslında oyun sırasında iki takımın da kontrolünü yapay zekaya bıraksak ve biz de böyle seyirciler arasından maçı izlesek ne zevkli olur :) aynı şey online maç yapan iki kişinin maçına seyirci olarak dahil edilebilmemizle de olur :)

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
pcde de ingite motorunu kullanacaklarını söylemişlerdi. yani konsollardaki sistem pcye de geliyor bu sene.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hadi bakalım inş :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Süper!

coldfire06

Üye
Adamlar FIFA15'i çıkarcaklar ben daha 14'ü yeni yükledim :dry:

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-

coldfire06

Üye
Aslında benim hesabım Kralmuco90 dı.Nick biraz çocukcaydı ben de yeni açtım bunu o yüzden rütbem daha yok :)