thenfouz
Üye
Takımın ismini değişiyomda logo ile formayı nasıl yapcam kardeşim?hayır bu orjinal yani tam sürüm ileriki güncellemelerde belki kick--off u eklerlerBence bu daha iyi kendi takımını oluşturuyorsun mesela ben forma olsun , logo felan takım adını felan galatasarayın herşeyi yaptım , stadı felan değiştirdim , istediğim takımla oynayabiliyorsun ve istediğin transferleri yapıyorsun , tek eksiği menejer modu olmaması..
transfer pazarına gir , kulüp öğelerini seç , orada bulursun zaten logo ve forma seçenekleri var , ülke , lig ve takımı seç alTakımın ismini değişiyomda logo ile formayı nasıl yapcam kardeşim?
yeni öğeler kısmında hepsini takıma sakla deyin , kadrolardan yeni kadro kurunFifa 15 te paketlerden çıkan oyuncuları nasıl kullanacağız ?
Teşekkür ettim kardeşimtransfer pazarına gir , kulüp öğelerini seç , orada bulursun zaten logo ve forma seçenekleri var , ülke , lig ve takımı seç al
kardeşim bu formaları bide logoları alırken teklif ver diyor teklif veriyorum ama alamıyorum tam olarak nasıl alıcam?transfer pazarına gir , kulüp öğelerini seç , orada bulursun zaten logo ve forma seçenekleri var , ülke , lig ve takımı seç al
en yüksek teklifi vermeye çalış açık artırma gibi bişey yada hızlı al varsa oraya bi miktar karşılığı hemen alabiliyosunFacebook aracılığıyla , her cihazımda oynadığım hiçbir nakit çekmeden yaptığım yıldız kadrom :Teşekkür ettim kardeşim
kardeşim bu formaları bide logoları alırken teklif ver diyor teklif veriyorum ama alamıyorum tam olarak nasıl alıcam?
mevkiye uygun adam koy ve aynı millityetten olmasına özen gösterArkadaşlar bu kimya olayı ne benim takımın kimyası 30 larda oluyo onu nasıl yükseltebilirim?
Oyun eksiklikleri:
1-Oyun tanıtımında online season vardı. (Youtube da var). Ama oyun çıktı içinde bu menü yok.
2- Geçen sene iphoneda multiplayer olduğu söyleniyordu. Bu sene androidde multiplayer yok.
3- Kick off & Menajer modu & Penaltı yok.
4- Origin kaldırılmış.
5- Kare - düz çizgi gibi şekiller çizerek hareket yapma kaldırılmış.
6- Replay kaldırılmış.
ACABA güncellemeyle birşeyler eklenir mi ?
rica ederim... paylaşmak güzeldirTek link eklenmiştir. Link için teşekkürler. @fbiugur
oyunu google playden mi indirdin yaş sorusu sorması lazım yoksa aynı hatayı surekli alırsın yapman gereken normal çalısan bir cihazı olandan android/data/com.ea.game.fifa15_row var onu cihazına kopyala ordakini sil kopyladıgını yapıştır sorun hallolur....arkadaşlar note 2 var bende bu oyunu 4 kez falan kurdum kaldırdım oyunu biraz oynuyorum daha sonra facebookla baglan diyorum oyun durduruldu diyor bir daha giremiyorum ne yapacam şimdi bu gidişle 2014 geri dönecem
O dediklerini bende biliyorumŞekilli hareketler D-pad e 2 kere tıkladıktan sonra yapılabiliniyor
Replay olayı ise sadece gol tekrarları var o da golden sonra pause tuzunun altında çıkan kamera işaretine tıklayarak izleyebiliyosun ve kaydedebiliyosun.
Bu arada @ANIL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?