Serhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
altına kıyıp tamamlamışsın seriyiFIFA 15 UT un çıkmasıyla , ÇOĞU Wp Kullanıcıları , oyunu oynamaya başladı..
Hadi kadrolarımızı paylaşalım ve bu konu Altın'da birbirlerinize tavsiyeler verelim...
Ben başlıyorum :
İşte UT kadrom ve formalarım :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haftanın maçları diye bir bölüm var onu indirdinmi orda gerçek takımlarla maç yapıyorsun misal real madrid gibi takımlarlaFIFA 15 UT un çıkmasıyla , ÇOĞU Wp Kullanıcıları , oyunu oynamaya başladı..
Hadi kadrolarımızı paylaşalım ve bu konu Altın'da birbirlerinize tavsiyeler verelim...
Ben başlıyorum :
İşte UT kadrom ve formalarım :
evet o bölümü indirdim bu hafta gs-eskisehir çıktıhaftanın maçları diye bir bölüm var onu indirdinmi orda gerçek takımlarla maç yapıyorsun misal real madrid gibi takımlarla
Aynenaltına kıyıp tamamlamışsın seriyi
kazanınca para veriyor mu ? parasız bir şey olmuyor oyuncu al antreman yaptır vs vshaftanın maçları diye bir bölüm var onu indirdinmi orda gerçek takımlarla maç yapıyorsun misal real madrid gibi takımlarla
para veriyor galiba ama kazanırsan maçları paket ödülüde veriyor galibakazanınca para veriyor mu ? parasız bir şey olmuyor oyuncu al antreman yaptır vs vs
Ya bunun kima nasıl yükseliyor benim kimyam bozuldu bu yükselmedi
her futbolcunun bağlı olduğu diğer futbolcular aynı takımdalar ise tam kimya (yeşil), aynı ligde ya da aynı ülkeden ise yarım kimya (turuncu), hem aynı lig hem aynı ülkeden ise yine tam kimya (yeşil) ama tamamen farklı ülke ve ligde iseler maalesef kimyaları bozuk (kırmızı) oluyorlartoplam kimyayı da her futbolcunun kimya değerinin toplamı veriyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya bunun kima nasıl yükseliyor benim kimyam bozuldu bu yükselmedi
ben olsam alman-ispanyol karışımı yaparım, dizilimi de öyle bir ayarlarım ki alman-ispanyol yan yana gelse onları da aynı ligden denk getiririm yine kimyayı en kötü turuncu yaparımmesaj alınmıştır öyle yapmaya çalışırım hangi ülke yi seçsem dünya kupasını da almanlar aldı şimdi
yav ben pcde oynuyorum dünkü oynadığım veriler silinmiş oyunu kaydetmiyormu bu oyun yaBaşlığı destek ve yardım olarak değiştirdimAma yinede kadro payalşalım yani
ben faceden giriş yaptım pc vs heryerde aynıyav ben pcde oynuyorum dünkü oynadığım veriler silinmiş oyunu kaydetmiyormu bu oyun yayeniden lig seçtirmek zorunda kaldım
şey maç yapmak için yedeklerden bir kaç oyuncu eksik onları yedeklere nasıl ekleyebilirim yedeklerim eksik olduğu için maç yapamıyorumdaben faceden giriş yaptım pc vs heryerde aynı
şey maç yapmak için yedeklerden bir kaç oyuncu eksik onları yedeklere nasıl ekleyebilirim yedeklerim eksik olduğu için maç yapamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?