Fifa 14 Tanıtımı

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 14 Tanıtımı


Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere Fifa 14'ü tanıtacağım. Anlamadığınız yerler varsa sorun. :)
Not: Anlatım bana ait değildir.

GERÇEK OYUNCULAR. GERÇEK TAKIMLAR GERÇEK LİGLER. En benzersiz Android telefon ve tablet futbol oyununa hoş geldiniz. Yeni dokunmatik kontrollerle her pas, şut ve top çalmanın heyecanını yaşayın. Bunların da üstüne, EA SPORTS™ Football Club Match Day ile gerçek dünyadan futbol resitallerinin her anını tadın. FIFA 14'le bu dünyaya girin! ** Oyun üst düzey grafiklere sahip ve çok sayıda gerçek futbol ligi, takım ve oyuncuyla dolu. Lütfen cihazınızda en az 1,35GB boş alan olduğundan emin olun. **
33 Lig, 600'den fazla lisanslı takım ve 16.000'den fazla oyuncuya sahip. English Premier League'den La Liga'ya ve German Bundesliga ile daha fazlası burada. 34 eşsiz stadyumda zafere yürü. Ayrıca mobil sürümlerde ilk kez spiker yorumlarını İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dinle! Spiker konuşmalarını indirmek için ÖZELLEŞTİR menüsüne girip SES'e tıklayarak seçenekleri görüntüle.
ULTIMATE TAKIMINI OLUŞTUR Kazan ve takas veya fantazi takımını oluşturmak için FIFA oyuncularını al ve sat. Oyun tarzını, dizilişini, formalarını ve daha fazlasını seç. Jetonlar kazanmak için turnuvalarda mücadele et, daha sonra bunları takımını geliştirmek için harca. Ücretsiz oyna veya paketler satın. Seçeneklerin sonu yok!
En güzel olarakta Türkçe dil desteği ve ultimate teamı offline oynayabilme!

indir:
 


Üst Alt