Ah cepnet ah. Üniversite lerin önüne gidiyorumbeleş net bulunda bende indirem![]()
Tanıdık olunca sifrede oluyor 
Hocam...Dostum oyunun data dosyasını indirip Android/Obb bölümüne atman lazım o yüzden böyle bir uyarı veriyor.
Hiç uğraşma öyle. Arkadasdan oyle yaptim ben ilk google playden yukle de sonra hemen kapat sonra dosyalarini tejrar at duzeliyor.Hocam...
Link verir misin neyi nereye atacağım :-) ben ilk maç yaptım ama hemen kapatmadan :-)Hiç uğraşma öyle. Arkadasdan oyle yaptim ben ilk google playden yukle de sonra hemen kapat sonra dosyalarini tejrar at duzeliyor.
Hocam oyunu yükledm yukarıda ki ekran görüntüleri benimDostum Türkçe dil olması lazım. Bir de senin sorunun tam olarak ne?
Partları indirdim şu an ne yapıyoruz diyorum bilgisayar'dan üst üste aynı klasöre çıkarınca üstüne yazıyor mesela part .1 çıktı 2 yi onun üstüne yazıyor böyle mi yapacağız?@yakupb03 diğer yazdıklarını okumadım kardeş anlat yardım edeyim elimden geldiği kadar
Heyy :-)@yakupb03 diğer yazdıklarını okumadım kardeş anlat yardım edeyim elimden geldiği kadar
normalde oyle yapmaması lazım ki yaptı diyosn neyse.. cıkan klasor boyutu 1 GB gibi bişi olduysa sıkıntı yok.. com.ea.... vs vs yazan klasoru içindeki .obb uzantılı dosya ile beraber.. telefon hafızasındaki Android/Obb klasorunun içine atıp oynamaya devam ediyorsun.. artk oyuna girip playdan oynayabilir yada kariyer modunda oynuyabilirsin..Partları indirdim şu an ne yapıyoruz diyorum bilgisayar'dan üst üste aynı klasöre çıkarınca üstüne yazıyor mesela part .1 çıktı 2 yi onun üstüne yazıyor böyle mi yapacağız?